aug 03

Begin het schooljaar fris met de familieplanner

Begin het schooljaar fris met de familieplanner
Rate this post

De zomervakantie loopt op zijn eind en het nieuwe schooljaar dient zich weer aan. De voetbaltraining gaat weer beginnen, de oppas komt weer in huis, de BSO is op donderdag, vrijdag naar de markt, zaterdag muziekles, APK op donderdag… Tijd voor een familieplanner?

Eerder schreef ik al over de weekplanners voor kleine kinderen. Met een weekplanner voor kinderen, geef je ook de peuters en de kleuters inzicht in de wekelijkse planning. Wat een leuke en handige aanvulling kan zijn voor het nieuwe schoojaar, is de familieplanner. Zo maak je de dag, week of maand overzichtelijk voor het gehele gezin. Nooit meer dubbele afspraken ;-). Ik heb al een paar goeie en leuke familieplanners voorbij zien komen, hieronder mijn selectie;

1. Family survival planner 2017-2018.

De Family Survival Planner is een begrip in drukke gezinnen. Voor het 11e jaar kijkt de familieplanner mee in duizenden spitsuurgezinnen, vanaf de koelkast, de wc-deur of het prikbord. Hij is handig en hip, informatief en vrolijk, en hij bevat meer dan 1.000 gekleurde stickers. De Family Survival Planner 2016 loopt van augustus 2015 t/m december 2016. Formaat: 38 x 28 cm (uitgeklapt is ie 56 cm hoog). Prijs: € 19,50. Te koop bij Gezinnig.

familie weekplanner

2. Familieplanner Kidsproof Familyplanner 2017-2018

De Kidsproof Familyplanner is een weekplanner voor zes  (minder kan altijd) gezinsleden met veel notitieruimte en leuke tips voor een dagje uit. Met deze familieplanner weet je zeker dat je niets meer vergeet. Geleverd met vrolijke stickers. Prijs € 16,95. Te koop bij Bol.com en bij Gezinnig.De weekplanner loopt van september 2017 t/m december 2018 (16 maanden).familie weekplanner

3. Familieplanner Puk Art

Deze planner is vooral uniek vanwege het feit dat ze jaarloos en maandloos is. Je kan dus zelf per week het week nummer en maandnummer invullen en de data achter de dagen. Naast de 6 personen is er ook nog ruimte gelaten voor actie en notities, dus daar kan je ook de bijzonderheden voor het hele gezin of boodschappen in kwijt. Te koop bij Bol.com voor € 17,95.

familieplaner

4. Familieplanner  Homepanner 2017

Een praktische weekkalender om ieder huishouden en gezinsleven efficiënt te organiseren! Alle gezinsactiviteiten in één oogopslag. Wil jij een einde aan ‘To-Do’ lijstjes in je hoofd? Weg met de losse briefjes en memo’s? Je huishouden meer stroomlijnen? Of meer duidelijkheid in alle gezinsactiviteiten? Dan is de Homeplanner ideaal! Te koop bij Bol.com voor € 12,95.

familiplanner homeplanner

5. Familieplanner Leven met jaar

Voor alle ouders en grootouders en leerkrachten die creativiteit, de natuur en verhalen willen koesteren en doorgeven, maar die ook gewoon met twee voeten in de 21ste eeuw staan, is er nu deze praktische weekplanner. Deze familieplanner wordt goed beoordeeld: ‘Zeer inspirerende teksten, citaten, mooie foto’s, handige indeling’
en ‘Super leuk vormgegeven, Praktische indeling en boordevol handige informatie. Een pareltje aan de muur’.
Prijs: € 14,95. Te koop bij Bol.com. 

Familieplanner leven met het jaar

Pin It
2 comments

2 reacties

 1. Christel Kurz schreef:

  hallo,

  Wanneer kan de de familie planner 2017 bestellen?
  met vriendelijke groet Christel Kurz

  • MissThing schreef:

   Hi Christel,

   De meeste familieplanners komen rond augustus met de nieuwe weekplanner 2017. Ik zal binnenkort weer een nieuwe selectie maken.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.