dec 14

Mama mazzeldagen 2018. Wanneer zijn deze er weer?

Nog even geduld, de mama mazzeldagen bij Prénatal 2018  zullen weer plaatsvinden in het komende voorjaar. De datum is bekend gemaakt! De datum van de eerstvolgende mama mazzeldagen 2018  is van dinsdag 27 maart tot en met zondag 1 april. Online start de actie al in de vooravond op 26 maart om 21:00 uur.

Wil je nu al shoppen met korting? Bekijk dan de actuele aanbiedingen hier.

Wanneer zijn de mama mazzeldagen 2018 dan precies?

Om iedereen die zwanger is te laten profiteren van deze kortingsweek, vinden twee keer per jaar  de mama mazzeldagen plaats. In het voorjaar en in het najaar. De datum van de eerstvolgende mama mazzeldagen 2018  is van dinsdag 27 maart tot en met zondag 1 april. En in de vooravond kun je online al profiteren van alle mama mazzeldagen aanbiedingen. De actie duur altijd 6 dagen (plus de avond voor de start). Wees er snel bij, want sommige artikelen zijn heel snel uitverkocht. In het najaar vindt de 2e mama mazzeldag van de plaats Prénatal plaats.  Waarschijnlijk van 25 september tot en met 30 september 2018. Wil jij als eerste weten wanneer de mama mazzeldagen van start gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt direct een mail als de precieze datum bekend is!

Ook hoge korting op A-merken tijdens de mama mazzeldagen?

Op het grootste gedeelte van het assortiment tijdens de mama mazzeldagen wordt 20% korting gegeven. De hoge korting van 40% worden vooral op de kostbare producten met een A-label gegeven. Dus heb je die Joolz kinderwagen nog op je wensenlijst staan? Dan kan dit deze week een mooie besparing opleveren. Ik heb tijdens deze dagen de kinderstoel uitgekozen. Scheelde  € 60,-!

 • Tot 40% korting op heel veel artikelen
 • 20% korting op draagzakken
 • Tot 40% korting op heel veel kinderwagens, ook de Joolz!
 • 20% korting op alle boxen
 • 15% korting op alle stokke tripp trapp accessoires
 • 20% korting op al het speelgoed
 • Maxi-cosi en Chicco autostoelen met €80,- voordeel
 • 20% korting op de Prénatal autostoelen
 • 20% korting op alle wipstoelen.

De producten die geen mama mazzel korting hebben vallen onder het mazzeltje. Middels online kortingscode (wordt pas bij aanvang bekend) ontvang je een korting van 10% op een product wat geen korting heeft tijdens de mama mazzel dagen (Joolz, Bugaboo, Mutsy, gratis+ en andere aanbiedingen zijn uitgesloten).

Folder mama mazzeldagen

Folder Mama Mazzeldagen

 

Folder mama mazzeldagen  2018

In het foldertje tref je alle aanbiedingen aan. Als tip wil ik nog even meegeven dat je deze dagen flink kan onderhandelen. Dus mocht je hier het lef voor hebben..

Online winkelen tijdens de mama mazzeldagen?

Geen zin, tijd, puf om de drukte in te gaan? In de webshop van Prénatal zijn de mama mazzeldagen er ook hoor.

Langere openingstijden bij de Mega Stores

Je kunt ook na je werktijd tijdens deze dagen shoppen bij de Mega Stores van de Prenatal.  Zo zijn ze s’avonds open tot 21:00 uur en in het weekend gewoon tot 18:00 uur. Je hebt trouwens ook leuke kortingplakweken bij de Prenatal. Lees er hier meer over.

Pin It
8 comments

8 reacties

 1. Olga schreef:

  Ik zou de kortingen voornamelijk gebruiken om aan nieuwe rompertjes te komen. Ik vind hun stofjes kwalitatief gezien erg goed. Ze verkopen er van die rompertjes met ‘wikkel’ waardoor je ‘m niet helemaal over je baby heen hoeft te trekken, die vind ik erg fijn.

  • kim schreef:

   Beste Olga ook bij z generation te Tilburg kuntu deze rompertjes kopen. Ook hebben wij hele leuke en mooie baby en kinderkleding. Doordat wij maar 2 winkels in Nederland hebben zie je niet alle kindjes in dezelfde kleding lopen. En nog belangrijker het is echt goed betaalbaar!

 2. MissThing schreef:

  Thanks voor deze tip Olga!

 3. Nicky schreef:

  Ik ben echt al jaren niet meer bij de Prenatal geweest; misschien omdat mijn kids toch weer wat groter zijn. Wel heel handig de mazzeldagen; lekker flink gebruik van maken!

 4. Vera schreef:

  Ben benieuwd hoe druk Het gaat worden!!

 5. Chantal schreef:

  Graag de juiste datum en plaats van de mama mazzekdagen.
  Alvast bedankt

 6. MissThing schreef:

  Hi Chantal, de precieze data en korting worden pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt door de Prénatal. We hebben daarom een vermoeden dat de mama mazzeldagen 2016 op 22 maart (online s’avonds al 21 maart) van start gaan. De plaats? Alle vestigingen van de Prénatal en de webwinkel. Zodra de datum bekend is, zullen wij dit in bovenstaande bericht direct melden.

 7. Inge schreef:

  Vraag me echt af of je goedkoper uit bent.. Tegenwoordig heb je online zoveel acties. Maar leuk is het wel. Ze moeten alleen echt iets aan die naam doen 😉

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.