sep 14

Mama mazzeldagen 2019. Wanneer zijn deze er weer?

Helaas je hebt de mama mazzeldagen net gemist. De aankomende mama mazzeldagen 2019 vinden naar alle waarschijnlijkheid plaats van dinsdag 26 maart tot en met zondag 31 maart. De precieze datum wordt pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt. Het kan dus nog wijzigen! In de vooravond van de mama mazzeldagen kun je online al profiteren van alle mama mazzeldagen aanbiedingen. De actie duurt altijd 6 dagen (plus de avond voor de start).

Kun je niet zolang wachten? Bekijk dan de actiefolder met leuke aanbiedingen of shop tijdens Black Friday 23 november bij alle deelnemende babywinkels! Bekijk de Black Friday actie hier. Wanneer zijn de mama mazzeldagen 2019 dan precies?

Om iedereen die zwanger is te laten profiteren van deze kortingsweek, vinden twee keer per jaar  de mama mazzeldagen plaats. In het voorjaar en in het najaar. De datum van de afgelopen mama mazzeldagen 2018 waren van 25 september tot en met 30 september.

De aankomende mama mazzeldagen vinden naar alle waarschijnlijkheid plaats van dinsdag 26 maart tot en met zondag 31 maart. En in de vooravond kun je online al profiteren van alle mama mazzeldagen aanbiedingen. De actie duur altijd 6 dagen (plus de avond voor de start).

Wil jij als eerste weten wanneer de mama mazzeldagen van start gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt direct een mail als de precieze datum bekend is!

Wees er snel bij, want sommige artikelen zijn heel snel uitverkocht. In het najaar vindt de 2e mama mazzeldag van de plaats Prénatal plaats.

Ook hoge korting op A-merken tijdens de mama mazzeldagen?

Op het grootste gedeelte van het assortiment tijdens de mama mazzeldagen wordt 20% korting gegeven. De hoge korting van 40% worden vooral op de kostbare producten met een A-label gegeven. Dus heb je die Joolz kinderwagen nog op je wensenlijst staan? Dan kan dit deze week een mooie besparing opleveren. Ik heb tijdens deze dagen de kinderstoel uitgekozen. Scheelde  € 60,-!

Hieronder de leukste kortingen tijdens de mama mazzeldagen op een rijtje:

De producten die geen mama mazzel korting hebben vallen onder het mazzeltje. Middels online kortingscode mazzeltje ontvang je een korting van 10% op een product wat geen korting heeft tijdens de mama mazzel dagen (Joolz, Bugaboo, Mutsy, gratis+ en andere aanbiedingen zijn uitgesloten).

Folder mama mazzeldagen

Folder Mama Mazzeldagen

Folder mama mazzeldagen  2019

In het foldertje tref je alle aanbiedingen aan. Als tip wil ik nog even meegeven dat je deze dagen flink kan onderhandelen. Dus mocht je hier het lef voor hebben..

Online winkelen tijdens de mama mazzeldagen?

Geen zin, tijd, puf om de drukte in te gaan? In de webshop van Prénatal zijn de mama mazzeldagen er ook hoor.

Langere openingstijden bij de Mega Stores

Je kunt ook na je werktijd tijdens deze dagen shoppen bij de Mega Stores van de Prenatal.  Zo zijn ze s’avonds open tot 21:00 uur en in het weekend gewoon tot 18:00 uur. Je hebt trouwens ook leuke kortingplakweken bij de Prenatal. Lees er hier meer over.

Mama mazzeldagen 2019. Wanneer zijn deze er weer?
4.6 (91.11%) 27 votes

Pin It
Summary
Event
Mama Mazzeldagen 2019
Location
Prenatal, Online en in de winkels,
Starting on
2019-03-25
Ending on
2019-03-31
Description
De eerstvolgende mama mazzeldagen vinden plaats in het voorjaar van 2019. De exacte datum wordt pas een paar dagen van te voren bekend gemaakt. Welke kortingen kun je verwachten tijdens deze dagen? En op welke producten?
10 comments

10 reacties

 1. Olga schreef:

  Ik zou de kortingen voornamelijk gebruiken om aan nieuwe rompertjes te komen. Ik vind hun stofjes kwalitatief gezien erg goed. Ze verkopen er van die rompertjes met ‘wikkel’ waardoor je ‘m niet helemaal over je baby heen hoeft te trekken, die vind ik erg fijn.

  • kim schreef:

   Beste Olga ook bij z generation te Tilburg kuntu deze rompertjes kopen. Ook hebben wij hele leuke en mooie baby en kinderkleding. Doordat wij maar 2 winkels in Nederland hebben zie je niet alle kindjes in dezelfde kleding lopen. En nog belangrijker het is echt goed betaalbaar!

 2. MissThing schreef:

  Thanks voor deze tip Olga!

 3. Nicky schreef:

  Ik ben echt al jaren niet meer bij de Prenatal geweest; misschien omdat mijn kids toch weer wat groter zijn. Wel heel handig de mazzeldagen; lekker flink gebruik van maken!

 4. Vera schreef:

  Ben benieuwd hoe druk Het gaat worden!!

 5. Chantal schreef:

  Graag de juiste datum en plaats van de mama mazzekdagen.
  Alvast bedankt

 6. MissThing schreef:

  Hi Chantal, de precieze data en korting worden pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt door de Prénatal. We hebben daarom een vermoeden dat de mama mazzeldagen 2016 op 22 maart (online s’avonds al 21 maart) van start gaan. De plaats? Alle vestigingen van de Prénatal en de webwinkel. Zodra de datum bekend is, zullen wij dit in bovenstaande bericht direct melden.

 7. Inge schreef:

  Vraag me echt af of je goedkoper uit bent.. Tegenwoordig heb je online zoveel acties. Maar leuk is het wel. Ze moeten alleen echt iets aan die naam doen 😉

 8. soraya mardiotto schreef:

  Is het alleen in de winkels of online ook? ik woon ver van prenetal winkels

 9. MissThing schreef:

  Hi Soraya,

  Zowel online als in de winkels. Vanavond starten de mama mazzeldagen online om 21:00 uur. Morgen in de winkels. Veel plezier!

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.