mei 20

Mama mazzeldagen. Wanneer zijn deze er weer?

Nog even geduld, de eerst volgende mama mazzeldagen bij Prénatal  vinden weer plaats in september. Geen geduld? Het is momenteel sale bij Prénatal met kortingen tot wel 70%.
Sale tot 70% - 468x60

Wanneer zijn de mama mazzeldagen 2017 dan precies?

Twee keer per jaar vinden de mama mazzeldagen plaats. In het voorjaar en in het najaar. De precieze data en korting worden pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt. De komende mama mazzeldagen 2017 zullen waarschijnlijk eind september weer plaatsvinden. Vorig jaar ging de actie 26 september van start.  Je hebt in iedergeval altijd 6 dagen de tijd om te shoppen (ook online!).

De komende mamamazzeldagen zullen waarschijnlijk eind september weer plaatsvinden. 

Kun je niet zolang wachten? Check hier de actuele aanbiedingen van Prénatal.  Wil jij als eerste weten wanneer de mama mazzeldagen van start gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt direct een mail als de precieze datum bekend is!

Ook hoge korting op A-merken tijdens de mama mazzeldagen?

 • Tot 40% korting op heel veel kinderwagens
 • 20% korting op alle kleding, positiemode en accessoires
 • 20% korting op al het speelgoed
 • 20% korting op romer autostoelen
 • 20% korting op alle kinderstoelen + wipstoelen,
 • 15% korting op alle stokke tripp trapp accessoires

Op het grootste gedeelte van het assortiment tijdens de mama mazzeldagen wordt 20% korting gegeven. De hoge korting van 40% worden vooral op de kostbare producten met een A-label gegeven. Dus heb je die Joolz kinderwagen nog op je wensenlijst staan? Dan kan dit deze week een mooie besparing opleveren. Ik heb tijdens deze dagen de kinderstoel uitgekozen. Scheelde  € 60,-!

Folder mama mazzeldagen

Folder Mama Mazzeldagen

 

Folder mama mazzeldagen

In het foldertje tref je alle aanbiedingen aan. Als tip wil ik nog even meegeven dat je deze dagen flink kan onderhandelen. Dus mocht je hier het lef voor hebben..

Online winkelen tijdens de mama mazzeldagen?

Geen zin, tijd, puf om de drukte in te gaan? In de webshop van Prénatal zijn de mama mazzeldagen er ook hoor.


Pin It
7 comments

7 reacties

 1. Olga schreef:

  Ik zou de kortingen voornamelijk gebruiken om aan nieuwe rompertjes te komen. Ik vind hun stofjes kwalitatief gezien erg goed. Ze verkopen er van die rompertjes met ‘wikkel’ waardoor je ‘m niet helemaal over je baby heen hoeft te trekken, die vind ik erg fijn.

  • kim schreef:

   Beste Olga ook bij z generation te Tilburg kuntu deze rompertjes kopen. Ook hebben wij hele leuke en mooie baby en kinderkleding. Doordat wij maar 2 winkels in Nederland hebben zie je niet alle kindjes in dezelfde kleding lopen. En nog belangrijker het is echt goed betaalbaar!

 2. MissThing schreef:

  Thanks voor deze tip Olga!

 3. Nicky schreef:

  Ik ben echt al jaren niet meer bij de Prenatal geweest; misschien omdat mijn kids toch weer wat groter zijn. Wel heel handig de mazzeldagen; lekker flink gebruik van maken!

 4. Vera schreef:

  Ben benieuwd hoe druk Het gaat worden!!

 5. Chantal schreef:

  Graag de juiste datum en plaats van de mama mazzekdagen.
  Alvast bedankt

 6. MissThing schreef:

  Hi Chantal, de precieze data en korting worden pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt door de Prénatal. We hebben daarom een vermoeden dat de mama mazzeldagen 2016 op 22 maart (online s’avonds al 21 maart) van start gaan. De plaats? Alle vestigingen van de Prénatal en de webwinkel. Zodra de datum bekend is, zullen wij dit in bovenstaande bericht direct melden.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.