sep 22

Mama mazzeldagen. Wanneer zijn deze er weer?

Helaas je hebt de mama mazzeldagen bij Prénatal  net gemist. De komende mama mazzeldagen zullen weer plaatsvinden in het voorjaar van 2018. Meestal zo rond eind maart of begin april. Kun je niet zolang wachten? Bekijk hier de folder met alle actuele aanbiedingen.


 

Wanneer zijn de mama mazzeldagen 2018 dan precies?

Twee keer per jaar vinden de mama mazzeldagen plaats. In het voorjaar en in het najaar. De komende mama mazzeldagen 2018 zullen zo rond eind maart of begin april weer plaatsvinden. En in de vooravond kun je online al profiteren van alle mama mazzeldagen aanbiedingen. De actie duur altijd 6 dagen (plus de avond voor de start). Wees er snel bij, want sommige artikelen zijn heel snel uitverkocht.

Wil jij als eerste weten wanneer de mama mazzeldagen van start gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt direct een mail als de precieze datum bekend is!

Ook hoge korting op A-merken tijdens de mama mazzeldagen?

Op het grootste gedeelte van het assortiment tijdens de mama mazzeldagen wordt 20% korting gegeven. De hoge korting van 40% worden vooral op de kostbare producten met een A-label gegeven. Dus heb je die Joolz kinderwagen nog op je wensenlijst staan? Dan kan dit deze week een mooie besparing opleveren. Ik heb tijdens deze dagen de kinderstoel uitgekozen. Scheelde  € 60,-!

De producten die geen mama mazzel korting hebben vallen onder het mazzeltje. Middels online kortingscode (wordt pas bij aanvang bekend) ontvang je een korting van 10% op een product wat geen korting heeft tijdens de mama mazzel dagen (Joolz, Bugaboo, Mutsy, gratis+ en andere aanbiedingen zijn uitgesloten).

Folder mama mazzeldagen

Folder Mama Mazzeldagen

 

Folder mama mazzeldagen 

In het foldertje tref je alle aanbiedingen aan. Als tip wil ik nog even meegeven dat je deze dagen flink kan onderhandelen. Dus mocht je hier het lef voor hebben..

Online winkelen tijdens de mama mazzeldagen?

Geen zin, tijd, puf om de drukte in te gaan? In de webshop van Prénatal zijn de mama mazzeldagen er ook hoor.

 

Wist je trouwens dat er ook steeds meer babywinkels in november meedoen met Black Friday in Nederland? Black Friday is komen overwaaien uit de VS en is dé dag om kerstinkopen te doen vanwege de hoge kortingen. Bekijk hier het overzicht van deelnemende babywinkels.

Pin It
7 comments

7 reacties

 1. Olga schreef:

  Ik zou de kortingen voornamelijk gebruiken om aan nieuwe rompertjes te komen. Ik vind hun stofjes kwalitatief gezien erg goed. Ze verkopen er van die rompertjes met ‘wikkel’ waardoor je ‘m niet helemaal over je baby heen hoeft te trekken, die vind ik erg fijn.

  • kim schreef:

   Beste Olga ook bij z generation te Tilburg kuntu deze rompertjes kopen. Ook hebben wij hele leuke en mooie baby en kinderkleding. Doordat wij maar 2 winkels in Nederland hebben zie je niet alle kindjes in dezelfde kleding lopen. En nog belangrijker het is echt goed betaalbaar!

 2. MissThing schreef:

  Thanks voor deze tip Olga!

 3. Nicky schreef:

  Ik ben echt al jaren niet meer bij de Prenatal geweest; misschien omdat mijn kids toch weer wat groter zijn. Wel heel handig de mazzeldagen; lekker flink gebruik van maken!

 4. Vera schreef:

  Ben benieuwd hoe druk Het gaat worden!!

 5. Chantal schreef:

  Graag de juiste datum en plaats van de mama mazzekdagen.
  Alvast bedankt

 6. MissThing schreef:

  Hi Chantal, de precieze data en korting worden pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt door de Prénatal. We hebben daarom een vermoeden dat de mama mazzeldagen 2016 op 22 maart (online s’avonds al 21 maart) van start gaan. De plaats? Alle vestigingen van de Prénatal en de webwinkel. Zodra de datum bekend is, zullen wij dit in bovenstaande bericht direct melden.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.