Een ABC poster is een item dat eigenlijk niet mag ontbreken op de kinderkamer. En dan heb ik het natuurlijk over een hele leuke ABC poster. Eentje die ook gelijk de kinderkamer opfleurt en triggert om op een spontane manier het alfabet te leren.

ABC poster Sara Brezzi 

Met de komst van onze baby girl zijn we de kamers opnieuw aan het inrichten en vond ik het tijd worden voor een leuke ABC poster. Mijn zoektocht eindigde bij psikhouvanjou.nl (ik slaag er overigens heel vaak voor accessoires) waar ik de ABC poster van Sara Brezzi tegen kwam. Ik denk dat de afbeelding van de poster hieronder al voor zich spreekt;

ABC poster

 

Nederlandse schrijfmanier

Naast dat de illustraties leuk, lief en kleurrijk zijn, komen de afbeeldingen van de letters overeen met de schrijfmanier zoals we dit op Nederlandse scholen leren. Een goede manier lijkt mij om kennis te maken met het alfabet.

Ik heb de ABC poster ondertussen al op heel veel plaatsen in de kamers opgehangen want net zoals bij mijn vorige zwangerschap; kan ik niet beslissen. Hij staat namelijk ook errug leuk op de babykamer. Ik weet zeker dat ons dochtertje de plaatjes prachtig gaat vinden.

ABC poster

ABC poster

De Sara Brezzi ABC poster heeft mooie heldere kleuren en een matte afwerking (offset gedrukt op 150 grams papier, zware kwaliteit). Mooie kwaliteit dus. De afmeting is 50 x 70 cm.  De poster past perfect in de witte (kunststof) lijst van 50 x 70 cm.

De poster is verkrijgbaar bij dreumesenzo.nl en bij psikhouvanhou.nl voor € 17,95.

1 reactie op De A van appel, de B van boom, de C van cactus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *