Ik weet nog wat ik dacht toen ik de swaddle doeken Twinkle Gray Stars van Aden Anais cadeau kreeg; wat moet ik hier nou mee? Zijn ze niet een beetje groot voor een hydrofiele luier? Dat de swaddle doek meerdere functies had, ging helemaal aan mij voorbij. Tot Fons geboren werd; die doeken waren helemaal zo gek nog niet, sterker nog: ze zijn onmisbaar. Ik geef ze nu graag cadeau. Waarom?

1. Inbakeren met Aden Anais

Inbakeren leek mij in eerste instantie helemaal niets. Zo heeft de baby toch helemaal geen bewegingsvrijheid? Dat dat juist zo fijn is voor een baby werd mij duidelijk toen wij na de zoveelste gebroken nacht overgingen op inbakeren. Fons sliep gelijk 6 uur achter elkaar. Heerlijk! Bekijk hier de swaddeling demo van Aden Anais.

Aden Anias

 2. 100% ademende katoen

Je hoeft ook niet bang te zijn dat dat je baby het te warm heeft. Aden Anais swaddles zijn gemaakt van een super zachte, 100% ademende katoenen muslin, deze is licht, open geweven waardoor de lichaamstemperatuur van het baby’tje op een natuurlijke manier wordt gereguleerd. Ik dekte Fons er ook vaak mee in als hij in de maxi cosi in slaap was gevallen.

Aden Anias

3. Aden Anais als hydrofiel

De swaddele doek neemt veel vocht op en dus ideaal om mee af te drogen. Als Fons uit het bad komt dan wikkel ik hem er helemaal in, want daar is de doek groot genoeg voor. En de plooitjes kunnen ook makkelijk droog gedept worden omdat de doek lekker zacht en luchtg is. En de doek is zo weer droog! Ideaal voor als je naar een zwembad gaat of naar het strand.

4. Ideaal voor over de kinderwagen

Een Dooky is ook handig, maar ik vergat deze vaak te wisselen van de bak naar de maxi cosi en terug. Omdat de swaddle doek zo lekker groot is, kan je hem makkelijk over de kap hangen. Zo ligt de baby wat beschermder tegen het licht en de zon.

5. Hip en leuk

Naast dat Aden Anais lekker zacht zijn, zien ze er ook erg leuk uit. Ik heb die met de paarse aapjes (Jungle Jam Monkey) en die met die met sterretjes (ik ben dol op sterretjes). Ook leuk voor een meisje zijn de Petal Blooms. Er zijn al wat beroemdheden gespot met deze doeken. Heidi Klum, Prince William en Kate Middleton, Matt McConaughey, Kourtney Kardashian, Gwen Stefani en nog vele andere.

Meer Aden Anias

6. Nog meer Aden Anais

Naast de Swaddle bevat de Aden Anais collectie o.a. slaapzakken, badcapes, dekentjes, slabbetjes en nog veel meer. De collectie is gemaakt van hoge kwaliteit mousseline katoen. Hoe vaker je de Aden Anais producten wast hoe zachter ze zullen worden.  

(Online) Verkooppunten

Ben je overtuigd? De Aden Anais doeken zijn o.a. te verkrijgen bij De Bijenkorf en Bol.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *