Ook al vind ik koken nog zo leuk, de tijd en de inspiratie ontbreken mij nog weleens. Helemaal in een drukke supermarkt – zonder boodschappenlijstje, Fons een tikkeltje ongeduldig is – en ik a la minute iets moet verzinnen. Vandaar ik erg blij word van de verse kookpakketten (DIY fresh packs) van de Albert Heijn.

Vers, gezond, snel, lekker en makkelijk

Met het AH verspakket heb je (bijna) in 1 keer alle ingrediënten bij elkaar inclusief recept. Dus je hoeft niet opzoek te gaan naar de groente/fruit of kruiden. Ook niet naar de kruidenpasta of de gedoogde rozijnen. Het enige dat jezelf nog moet toevoegen (afhankelijk van het soort pakket) is de kip en de rijst of de pasta en het gehakt. Wat wel zo vers is, is dat de groenten ongesneden zijn en je zelf nog even lekker kan gaan hakken. De recepten zijn makkelijk (ook voor de niet keukenprinses) en snel te bereiden. Binnen 20 minuten staat er een gezonde en lekkere maaltijd op tafel.

Soorten verspakketten

Blijkbaar (gelukkig) is er grote vraag naar de verspakketten want de Albert Heijn is flink aan het variëren. Zo heb je van de maaltijden de Curry Madras, de zoet kruidige Cous Cous, de traditionele Italiaanse Lasagne en de verse Indiase tandoori wraps . Als soep de Gazpacho, Aspergesoep (verkrijgbaar in het seizoen), Tomatensoep en de Groentensoep. En ook voor een lekker dipje heb je Tomatensalsa en Exotische Salsa (verkrijgbaar in het seizoen).
verspakket albert heijn

Prijs 

De prijzen van het vers pakket variëren van € 2.50 tot € 4.50 per stuk. Hiermee ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je alles los zou moeten kopen. De hoeveelheden zijn namelijk exact afgestemd op (meestal) vier personen en op deze manier haal je dus ook niet teveel in huis.

Ook online

Heb je helemaal geen tijd/zin om naar de supermarkt te gaan? Op Albert.nl zijn de vers pakketten ook de bestellen.

Eetsmakelijk!

2 reacties op AH Verspakket, eerste hulp bij ‘wat eten we vandaag?’

  1. Leuk, dacht ik ook. Alleen zit het recept niet in de volledig afgesloten verpakking. Kan er dus ook niet in de winkel uitgevallen/uitgehaald zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *