Eerder schreef ik al over de AH verspakketten. Hoe makkelijk en snel je een gezonde maaltijd in elkaar kan zetten. Uitkomst dus bij weinig tijd en gebrek aan inspiratie. Blijkbaar ben ik niet de enige die enthousiast wordt van het AH verspakket, want tegenwoordig zijn er weer nieuwe herfst en winter-varianten verkrijgbaar.

Hoe werkte het AH verspakket ook alweer?

Met het AH verspakket heb je (bijna) in 1 keer alle ingrediënten bij elkaar inclusief recept. Dus je hoeft niet opzoek te gaan naar de groente/fruit of kruiden. Ook niet naar de kruidenpasta of de gedoogde rozijnen. Het enige dat jezelf nog moet toevoegen (afhankelijk van het soort pakket) is de kip en de rijst of de pasta en het gehakt. Wat wel zo vers is, is dat de groenten ongesneden zijn en je zelf nog even lekker kan gaan hakken. De recepten zijn makkelijk (ook voor de niet keukenprinses) en snel te bereiden. Binnen 20 minuten staat er een gezonde en lekkere maaltijd op tafel voor 4 personen. Hieronder de AH verspakketten op een rijtje:

AH verpakket Erwtensoep

AH verspakketten

Nu de temperatuur weer daalt is een kopje erwtensoep heerlijk op z’n tijd. Maarrre hoe maak je het ook alweer? Geen nood, met het AH verspakket erwtensoep ben je binnen no-time klaar.  Het AH verspakket erwtensoep bevat split­erw­ten, prei, ui, win­ter­peen, knol­sel­de­rij, selderij, lau­rier­blad. Wat je zelf nog moet toevoegen zijn  -afhankelijk van je eigen wensen- rookworst, spek zout en peper. Zelf doe ik er nog een bouillonblokje door.

 

 

AH Verspakket Curry Madras

AH verspakket Curry Madras
Dit blijft een favoriet bij ons (naast de lasagne). Het AH verspakket Curry Madras. Met dit groentepakket maak je een heerlijke curry.  Verse ingredienten voor het verspakket Curry Madras zijn bloemkool, tomaat, paprika, rode uit, limoen en rode peper. Met kokosmelk en curry pasta maak je de curry compleet. Lekker met naanbrood of roti

 

 

 

AH Verspakket Couscouspakket (niet meer verkrijgbaar)

AH verspakket Cous cous
Even weer iets anders en gezond! Het AH verspakket couscous is door de munt lekker fris. Je brengt jezelf en je mede-eters in Marokkaanse sferen. Verse ingredienten zijn au­ber­gi­ne, cour­get­te, ro­de pa­pri­ka, ui en knof­look. Verder zit er zakje cous­cous (250 g) in, een zak­je ro­zij­nen/abri­ko­zen, een zak­je saus en een zak­je krui­den.

 

 

AH Verspakket Lasagne

AH verspakket lasagne

Deze staat bij ons op nummer 1. Het AH verspakket Lasagne is smaakvol en heel makkelijk klaar te maken.  Ingrediënten: Lasagnebladen, lekkere verse romatomaten, prei, wortel, ui, paprika, knoflook, verse rozemarijn, verse tijm en een zakje lasagnesaus. Wat ook lekker is om mozzarella toe te voegen. Zelf nog wel gehakt, melk en belegen kaas toevoegen. En houd je van pittig? Voeg dan een pepertje toe voor een lekkere bite.

 

 

AH verse pastasaus

AH verse pasta saus
Wil je een keertje zelf verse pastasaus maken? Of een basissaus voor een goede lasagne of andere Italiaanse gerechten? Dan kan ik je het AH verse pastasaus pakket aanraden.  Snel en eenvoudig. De ingrediënten bestaan uit verse romatomaten, 1 courgette, 1 paprika, 2 uien, knoflook, verse tijm en een zakje rode saus. Varieer zelf met gehakt of spekjes. Heerlijk bij pasta.

 

 

 

AH verse groentensoep

AH verse groentesoepHeb je trek in een vers groentensoepje? Maar weet je niet hoe en met welke ingrediënten? Dan raad ik je de AH verse groentensoep aan. Lekker en nog gezond ook. En iedereen kan deze soep maken. De ingrediënten bestaan uit prei, bloemkool, aardappel, ui, winterpeen, sperziebonen, bladselderij en rundvleesbouillon. Je kan zelf natuurlijk nog van alles toevoegen zoals  gehaktballetjes. Beetje van jezelf en een beetje van..

 

 

 

AH verse tomatensoep

AH verse tomatensoepDe AH verse tomatensoep is de favoriet van Fons. Wel een beetje gek soep, maar na 1 kop blijft hij ‘oep oep’ roepen. Wij eten er ook lekkere verse broodjes bij. Zo heb je toch een volwaardige maaltijd. Wat zit er allemaal in? Romatomaten, 1 ui, 1 kleine winterpeen, verse tijm, een bolletje knoflook, een blikje tomatenpuree en rundvlees bouillonblokjes. Mis je de balletjes? Of de vermicelli? Dan kun je dit natuurlijk gewoon toevoegen.
Zodra er weer nieuwe varianten AH verspakketten bijkomen geef ik update.  Eetsmakelijk!

5 reacties op AH verspakket, bekijk de nieuwe varianten

  1. hoe zit dat met de e nummers 202 en 211 in de vers pakketten Italiaanse lasagne van ah? Ik lees dat ze zeer gevaarlijk zijn. Graag reactie

    • Gisteren de Italiaanse pompoenrisotto gegeten en net als de andere pakketten veel te zout. Bij Curry Madras gebruik ik de helft van de smaakpasta en vries de helft in. Bij een soeppakket kan ik zelf zout minderen door een tablet toe te voegen in plaats van twee.
      Een oproep aan AH: laat ons zelf het zout toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *