Als ik 1 product van de babyuitzet kan aanraden is het de Beaba Wipstoel wel. En waarom? Dat ga ik je hieronder proberen duidelijk te maken. 

1. De Beaba wipstoel is in hoogte verstelbaar

In tegenstelling tot bijna alle andere wipstoelen is deze stoel in 4! hoogtes verstelbaar. Wij vonden dit erg handig en gezellig omdat we onze baby op gelijke hoogte aan tafel konden schuiven of naast de bank (in plaats van erop). Ook het geven van hapjes wordt zo een stuk makkelijker zonder belasting van je rug. Ideaal ook voor oma’s en opa’s die moeite hebben met bukken.

2. De Beaba wipstoel kan helemaal plat

Beaba wipstoel
Met stoelverkleiner

Erg fijn is dat de stoel helemaal plat kan en standaard met een zitverkleiner wordt geleverd. De baby kan hierdoor al vrij vroeg in de wipstoel. De rugleuning is makkelijk te bedienen en kan ook helemaal omhoog.

3. De Beaba wipstoel is makkelijk mee te nemen

Het is geen 1,2,3 kliksysteem, maar het komt er wel van in de buurt. Omdat de wipstoel vrij licht is en makkelijk in en uit elkaar te halen is, neem je hem zo mee de auto in. Wij hebben de stoel in de eerste 6 maanden veel meegenomen omdat een kinderstoel dan nog geen optie is. Als we ergens lang gingen tafelen (paasbrunch of kerst) dan namen we de stoel gewoon mee en kon Fons er gezellig bij zijn.

4. De Beaba wipstoel behoud zijn waarde

En bijna niet stuk te krijgen. De wipstoel heeft bij ons altijd goed gewerkt zonder een defect. De stoel behoudt zijn waarde. En dat is wel zo fijn, want 2e of 3e hands dus ook de moeite waard!

Beaba wipstoel
makkelijk schoon te maken

5. Makkelijk schoon te maken

Wel zo fijn, want zodra je baby toe is aan vast voedsel dan kan het best een zooitje worden. De hoes is met een doekje goed af te doen door de vlekwerende stof, maar hebben jullie het echt heel bond gemaakt dan kan hij ook op 30 graden gewoon de wasmachine in.

6. Uit te breiden met leuke en zinvolle accessoires

Wij hadden ook de speelboog en de zonnekap erbij gekregen (2e hands). En al vanaf de geboorte is de speelboog erg interessant. En de zonnekap hebben wij veel gebruikt in de tuin. Vaak in combinatie met een hydrofiele doek voor de warmte. Wel vind ik persoonlijk de prijs voor deze accessoires erg hoog. Vandaar het advies om ook eens te kijken naar een 2e hands speelboog.

7.  De Beaba wipstoel wipt makkelijk, is veilig en zit lekker

Het up en down wipstoeltje is makkelijk te laten schommelen (met 1 been), maar ook makkelijk vast te zetten. Daarnaast zit je baby zit altijd comfortabel en veilig in het 5-punts gordeltje.

Verkooppunten Beaba wipstoel

Zoals ik al vaker roep op mijn blog; kijk voordat je een grote aanschaf als deze gaat doen, eerst eens op marktplaats. De stoel gaat meestal zo’n klein jaartje mee. Vaak is de stoel nog in prima staat.

Ga je voor een nieuwe?

Geregeld zijn er webshops die kortingen geven op het gehele assortiment en dus ook op de Beaba Wipstoel. Je moet dus wat geduld hebben. Dit vond ik altijd erg moeilijk tijdens mijn zwangerschap. Mocht ik er eentje treffen dan ga ik mijn best doen hier direct een melding van maken.

Beaba wipstoel is o.a. verkrijgbaar (vaak met korting) bij PinkorBlue of Bol.com.

Ervaring Beaba Wipstoel en heb jij nog aanvullingen? Of heb jij ook een goede wipstoel die je onder aandacht wilt brengen? Laat een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *