Heb je soms -of vaak- een donkere wolk boven je hoofd die maar niet weg wil? Of ken je iemand anders die een positieve opkikker nodig heeft? Dan is dit echt zo ontzettend leuk!

 

Want hierrr is dé oplossing voor op z’n minst één heel happy (zondag)middag. Wat je krijgt voor 19 euro is een verrassing bij Applepiepieces. Tip van de sluier: het is een (eenvoudig) 10-stappenplan met gouden, genummerde en gevulde zakjes, met in elk geval een Lucky neko of piggy zippie en een Applepiepussy-wenskaart.

 

De rest wordt voor het beste resultaat nog even geheim gehouden. Het is wel de bedoeling dat je er een middag rustig de tijd voor neemt, gezellig in je huispak, voicemail aan, glaasje wijn erbij en goede zin (evt. ook erg leuk om mèt iemand samen te doen – alle leeftijden).

En oja… je hoeft voor dit pakket geen extra cadeauverpakking aan te vinken wanneer je het direct wilt doorsturen aan iemand. Het kan n.l. zo met de post mee en ziet er super leuk uit! En… deze kleine oplossing kan grootse, positieve en onbetaalbare gevolgen hebben.

De Think Happy Thoughts zijn ook verkrijgbaar in het Engels! Klik hier voor de pagina van de Think Happy Thoughts.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *