Vergeet fastfood en koken uit een pakje en ontdek de voldoening die je haalt uit koken met verse en gezonde ingrediënten. Hoe doe je dat dan na een lange werkdag en een drukke avond? Nou daar heeft HelloFresh een betaalbare oplossing voor! 

Box vol versheid

Elke week wordt een boodschappenkist vol verse ingrediënten bij je thuis afgeleverd. Dit kan voor 3 of voor 5 dagen zijn en voor jezelf en je partner of gezin personen. Je bepaalt zelf overigens wanneer en hoelaat de box afgeleverd wordt. Voorheen stond er 1 menu op de kaart, tegenwoordig kun je kiezen voor 3 verschillende boxen; Original- Veggie- of Familybox.

Gezonde_start_468x60

Om gebakken peren te voorkomen zit er in de tas ook een receptenkaart. En je hoeft echt geen meesterchef te zijn, de maaltijd staat binnen 30 minuten al op tafel. Vond je het niets? Of juist heel lekker? Wekelijks kun jij je feedback geven op de recepten.

Biologisch

Leuke bijkomstigheid is dat HelloFresh grote waarde hecht aan absolute versheid en met zoveel mogelijk biologische ingrediënten werkt. ‘Versheid is meer dan alleen een reclameslogan, je proeft het! ‘ aldus HelloFresh.

Prijs? !Korting!

De prijs voor een tas voor 2 personen (voor 3 dagen) is €39,- en de prijs voor 5 dagen gezond eten is €49,- De verzendkosten van de tas zijn bij de prijs inbegrepen, er komen dus geen extra kosten bij.

MissThing heeft van Hello Fresh een kortingscode ontvangen die jij als lezer mag gebruiken:

Korting: €10,- korting op je eerste en tweede box
Code: GEN2X10NL
Looptijd: 1-07-2016 t/m 31-12-2016

Even geen zin in Hello Freh?
HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app of de klantenservice.

Check hier de website om te kijken of het iets voor jou (en wellicht je gezin) kan zijn.

Classic_2016_468x60_v5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *