Binnenkort is het Koningsdag. Weet jij al wat je met Koningdag gaat doen? Limonade verkopen? Cupcakes bakken? Op de vrijmarkt staan? Feesten? Ik heb alvast wat (gratis) koningsdag printables op een rijtje gezet die je hierbij kunnen helpen.

1. Oranje label voor oranje limo

Ben je van plan om oranje limonade op Koningsdag te verkopen? Download gratis onderstaande oranje label van Sjoesjoe en je oranje limo wordt een succes!

gratis download koningsdag

Gratis download koningsdag

2. Koninklijke party hoedjes

Wat is een Koningsfeestje zonder hoedje? Sjoesjoe heeft daarom 4 hele grappige en leuke hoedjes ontworpen. Staat hij jou ook zo mooi?

gratis downlaod Koningsdag

 

3. Pot vol Koekjes  & Pot vol Brownies

Printables bij Gewoon Marieke voor Koninklijke koekjes & brownies. Speciaal om de Pot vol Koekjes en de Pot vol Brownies te kunnen verkopen op de vrijmarkt of rommelmarkt.

gratisdownloadskoningsdag

4. Vrijmarkt pakket

Met dit pakket van Style My Party heb je de leukste prijskaartjes en vlaggetjes om je 2e hands spulletjes te prijzen of om je grabbelton te promoten.

Gratis printable koningsdag

 

5. Koningsbingo

Ga je op Koningsdag aan de bingo? Ook daar heeft Marieke aan gedacht. Speciaal voor Koningsdag heeft zij leuke bingokaarten ontworpen.

gratis download koningsdag

6. Oranje Cupcakes vlaggetjes

Cupcakes kunnen natuurlijk niet ontbreken op Koningsdag evenals de oranje tompouce. Genoeg vlaggetjes te downloaden. Hieronder mijn selectie.

cupcake vlaggetjes koningsdag

Gratis-konings-vlaggetjes

cupcakesvlaggetjes koningsdag

 

Succes alvast met de voorbereidingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *