mama mazzeldagen 2019De mama mazzeldagen van de Prénatal 2024 gaan in het najaar weer van start. Waarschijnlijk eind september. De precieze datum wordt pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt. Kun je niet zolang wachten? Bekijk hier alle actuele aanbiedingen uit de actiefolder. 

Prenatal heeft sinds 4 jaar de actie naam ‘mama mazzeldagen’ naar mega mazzeldagen veranderd. Naast de mama’s profiteren namelijk ook vaders, oma’s, opa’s en andere van tijdens deze mega mazzeldagen! 

Wanneer zijn de mama mazzeldagen 2024 dan precies?

Om iedereen die zwanger is te laten profiteren van deze kortingsweek, vinden twee keer per jaar de mama mazzeldagen plaats. In het voorjaar en in het najaar. De datum van de afgelopen mama mazzeldagen 2024 was van vrijdag 22 maart tot en met 2 april. 

De aankomende mama mazzeldagen in 2024 vinden waarschijnlijk plaats van vrijdag 20 september tot en met 4 oktober. In de vooravond kun je al vanaf 18:00 uur online profiteren van kortingen. 

Wil jij als eerste weten wanneer de mama mazzeldagen van start gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt direct een mail als de precieze datum bekend is! Wees er snel bij, want sommige artikelen zijn heel snel uitverkocht. In het najaar 2024 vindt de opvolgende mama mazzeldag van de Prénatal plaats.

Ook hoge korting op A-merken tijdens de mama mazzeldagen?

Op het grootste gedeelte van het assortiment tijdens de mama mazzeldagen wordt 20% korting gegeven. De hoge korting van 40% worden vooral op de kostbare producten met een A-label gegeven. Dus heb je die Joolz kinderwagen nog op je wensenlijst staan? Dan kan dit deze week een mooie besparing opleveren. Ik heb tijdens deze dagen de kinderstoel uitgekozen. Scheelde  € 60,-!

Hieronder de leukste kortingen tijdens de mama mazzeldagen op een rijtje:

De producten die geen mama mazzel korting hebben vallen onder het mazzeltje. Middels online kortingscode mazzeltje ontvang je een korting van 10% op een product wat geen korting heeft tijdens de mama mazzel dagen (Joolz, Bugaboo, Mutsy, gratis+ en andere aanbiedingen zijn uitgesloten).

Folder mama mazzeldagen
Folder Mama Mazzeldagen

Folder mama mazzeldagen 2024

In het foldertje tref je alle aanbiedingen aan. Als tip wil ik nog even meegeven dat je deze dagen flink kan onderhandelen. Dus mocht je hier het lef voor hebben..

Online winkelen tijdens de mama mazzeldagen?

Geen zin, tijd, puf om de drukte in te gaan? In de webshop van Prénatal zijn de mama mazzeldagen er ook hoor.

 

Prénatal Private Shopping

Je kunt vanaf 3 maart ook gebruik maken van de Prénatal Private Shopping service. Naast dat je jouw bestellingen in de winkel kan ophalen via een Prénatal Pick Up Point kan je nu ook een afspraak maken om vanaf 3 maart via de Prénatal Private Shopping service te komen shoppen in een van de Prénatal winkels*. Op deze manier kunnen ze jou nóg beter helpen met het vinden van de juiste producten voor jou en je kleintje. 

 

12 reacties op Mama mazzeldagen 2024. Wanneer zijn deze er weer?

  1. Ik zou de kortingen voornamelijk gebruiken om aan nieuwe rompertjes te komen. Ik vind hun stofjes kwalitatief gezien erg goed. Ze verkopen er van die rompertjes met ‘wikkel’ waardoor je ‘m niet helemaal over je baby heen hoeft te trekken, die vind ik erg fijn.

    • Beste Olga ook bij z generation te Tilburg kuntu deze rompertjes kopen. Ook hebben wij hele leuke en mooie baby en kinderkleding. Doordat wij maar 2 winkels in Nederland hebben zie je niet alle kindjes in dezelfde kleding lopen. En nog belangrijker het is echt goed betaalbaar!

  2. Ik ben echt al jaren niet meer bij de Prenatal geweest; misschien omdat mijn kids toch weer wat groter zijn. Wel heel handig de mazzeldagen; lekker flink gebruik van maken!

  3. Hi Chantal, de precieze data en korting worden pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt door de Prénatal. We hebben daarom een vermoeden dat de mama mazzeldagen 2016 op 22 maart (online s’avonds al 21 maart) van start gaan. De plaats? Alle vestigingen van de Prénatal en de webwinkel. Zodra de datum bekend is, zullen wij dit in bovenstaande bericht direct melden.

  4. Hi Soraya,

    Zowel online als in de winkels. Vanavond starten de mama mazzeldagen online om 21:00 uur. Morgen in de winkels. Veel plezier!

    • Hi Sophie, Stokke is leuk he!? Het blijft iedere keer weer spannend met de aanbiedingen tijdens de Mama Mazzels. Stokke is niet zo heel vaak in de aanbieding, maar je kunt naar alle waarschijnlijkheid wel 10% korting ontvangen met de code mazzel tijdens de mama mazzels. Je kunt nog even sparen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *