Demama mazzeldagen 2020 mama mazzeldagen bij de Prenatal zijn zondagavond 20 september weer van start gegaan en duren nog tot en met zondag 27 september. Bekijk hier de actiefolder met alle actuele aanbiedingen

Prenatal heeft sinds vorig jaar de actie naam ‘mama mazzeldagen’ naar mega mazzeldagen veranderd. Naast de mama’s profiteren namelijk ook vaders, oma’s, opa’s en andere van tijdens deze mega mazzeldagen! 

Wanneer zijn de mama mazzeldagen 2020 dan precies?

Om iedereen die zwanger is te laten profiteren van deze kortingsweek, vinden twee keer per jaar de mama mazzeldagen plaats. In het voorjaar en in het najaar. De datum van de afgelopen mama mazzeldagen 2020 was van 20 tot en met 29 maart.

De aankomende mama mazzeldagen 2020 vinden plaats van maandag 21 september tot en met zondag 27 september plaats. En in de vooravond kun je online al profiteren van alle mega mazzeldagen aanbiedingen. De actie duur altijd 6-7 dagen (plus de avond voor de start).

Wil jij als eerste weten wanneer de mama mazzeldagen van start gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt direct een mail als de precieze datum bekend is! Wees er snel bij, want sommige artikelen zijn heel snel uitverkocht. In het voorjaar 2021 vindt de opvolgende mama mazzeldag van de Prénatal plaats.

Ook hoge korting op A-merken tijdens de mama mazzeldagen?

Op het grootste gedeelte van het assortiment tijdens de mama mazzeldagen wordt 20% korting gegeven. De hoge korting van 40% worden vooral op de kostbare producten met een A-label gegeven. Dus heb je die Joolz kinderwagen nog op je wensenlijst staan of die mooie Buga Boo? Dan kan dit deze week een mooie besparing opleveren. Ik heb tijdens deze dagen de kinderstoel uitgekozen. Scheelde  € 60,-!

Hieronder de leukste kortingen tijdens de mama mazzeldagen op een rijtje:

De producten die geen mama mazzel korting hebben vallen soms onder het mazzeltje. Middels online kortingscode mazzeltje ontvang je een korting van 10% op een product wat geen korting heeft tijdens de mama mazzel dagen (Joolz, Bugaboo, Mutsy, gratis+ en andere aanbiedingen zijn uitgesloten). Dit is echter niet altijd van toepassing. 

Folder mama mazzeldagen
Folder Mama Mazzeldagen

 

Folder mama mazzeldagen 2020

In het foldertje tref je alle aanbiedingen aan. Als tip wil ik nog even meegeven dat je deze dagen flink kan onderhandelen. Dus mocht je hier het lef voor hebben..

Winkel veilig online tijdens de mama mazzeldagen?

Neem geen risico om besmet te worden met het Corona virus. Winkel daarom veilig in de webshop van de Prénatal tijdens de mama mazzeldagen.

Langere openingstijden bij de Mega Stores

Je kunt ook na je werktijd tijdens deze dagen shoppen bij de Mega Stores van de Prenatal. Zo zijn ze s’avonds open tot 21:00 uur en in het weekend gewoon tot 18:00 uur. Je hebt trouwens ook leuke kortingplakweken bij de Prenatal. Lees er hier meer over.

Pin It
Samenvatting
Evenement
Mama Mazzeldagen 2020
Locatie
Webshop Prenatal, Fysiek, en in de fysieke winkels,Nederland
Start op
21 september 2020
Eindigt
27 september 2020
Omschrijving
De mama mazzeldagen zijn waarschijnlijk van 24 tot en met 29 maart 2020. De exacte datum wordt hier enkele dagen van te voren bekend gemaakt.
Prijs
EUR 1.00

12 reacties op Mama mazzeldagen 2020. Wanneer zijn deze er weer?

  1. Ik zou de kortingen voornamelijk gebruiken om aan nieuwe rompertjes te komen. Ik vind hun stofjes kwalitatief gezien erg goed. Ze verkopen er van die rompertjes met ‘wikkel’ waardoor je ‘m niet helemaal over je baby heen hoeft te trekken, die vind ik erg fijn.

    • Beste Olga ook bij z generation te Tilburg kuntu deze rompertjes kopen. Ook hebben wij hele leuke en mooie baby en kinderkleding. Doordat wij maar 2 winkels in Nederland hebben zie je niet alle kindjes in dezelfde kleding lopen. En nog belangrijker het is echt goed betaalbaar!

  2. Ik ben echt al jaren niet meer bij de Prenatal geweest; misschien omdat mijn kids toch weer wat groter zijn. Wel heel handig de mazzeldagen; lekker flink gebruik van maken!

  3. Hi Chantal, de precieze data en korting worden pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt door de Prénatal. We hebben daarom een vermoeden dat de mama mazzeldagen 2016 op 22 maart (online s’avonds al 21 maart) van start gaan. De plaats? Alle vestigingen van de Prénatal en de webwinkel. Zodra de datum bekend is, zullen wij dit in bovenstaande bericht direct melden.

  4. Hi Soraya,

    Zowel online als in de winkels. Vanavond starten de mama mazzeldagen online om 21:00 uur. Morgen in de winkels. Veel plezier!

    • Hi Sophie, Stokke is leuk he!? Het blijft iedere keer weer spannend met de aanbiedingen tijdens de Mama Mazzels. Stokke is niet zo heel vaak in de aanbieding, maar je kunt naar alle waarschijnlijkheid wel 10% korting ontvangen met de code mazzel tijdens de mama mazzels. Je kunt nog even sparen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.