mama mazzeldagen 2019Helaas je hebt de mama mazzeldagen gemist. Gelukkig komen de mama mazzeldagen in het voorjaar van 2020 weer terug! De exacte datum wordt pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt. Waarschijnlijk van 23 maart tot en met 29 maart (dit is nog niet bevestigd). LET OP: Online beginnen de mega mazzelden altijd een dag eerder (vaak in de vooravond). 

Prenatal heeft sinds kort de actie naam ‘mama mazzeldagen’ naar mega mazzeldagen veranderd. Naast de mama’s profiteren namelijk ook vaders, oma’s, opa’s en andere van tijdens deze mega mazzeldagen! 

Kun je niet zolang wachten? Bekijk dan hier de actiefolder met alle actuele aanbiedingen. 

Wanneer zijn de mama mazzeldagen 2020 dan precies?

Om iedereen die zwanger is te laten profiteren van deze kortingsweek, vinden twee keer per jaar  de mama mazzeldagen plaats. In het voorjaar en in het najaar. De datum van de afgelopen mama mazzeldagen 2019 waren van 22 tot en met 29 september.

De aankomende mama mazzeldagen 2020 vinden dus waarschijnlijk eind maart plaats. En in de vooravond kun je online al profiteren van alle mega mazzeldagen aanbiedingen. De actie duur altijd 6 dagen (plus de avond voor de start).

Wil jij als eerste weten wanneer de mama mazzeldagen van start gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt direct een mail als de precieze datum bekend is!Wees er snel bij, want sommige artikelen zijn heel snel uitverkocht. In het voorjaar 2020 vindt de opvolgende mama mazzeldag van de plaats Prénatal plaats.

Ook hoge korting op A-merken tijdens de mama mazzeldagen?

Op het grootste gedeelte van het assortiment tijdens de mama mazzeldagen wordt 20% korting gegeven. De hoge korting van 40% worden vooral op de kostbare producten met een A-label gegeven. Dus heb je die Joolz kinderwagen nog op je wensenlijst staan? Dan kan dit deze week een mooie besparing opleveren. Ik heb tijdens deze dagen de kinderstoel uitgekozen. Scheelde  € 60,-!

Hieronder de leukste kortingen tijdens de mama mazzeldagen op een rijtje:

De producten die geen mama mazzel korting hebben vallen onder het mazzeltje. Middels online kortingscode mazzeltje ontvang je een korting van 10% op een product wat geen korting heeft tijdens de mama mazzel dagen (Joolz, Bugaboo, Mutsy, gratis+ en andere aanbiedingen zijn uitgesloten).

Folder mama mazzeldagen
Folder Mama Mazzeldagen

 

Folder mama mazzeldagen  2020

In het foldertje tref je alle aanbiedingen aan. Als tip wil ik nog even meegeven dat je deze dagen flink kan onderhandelen. Dus mocht je hier het lef voor hebben..

Online winkelen tijdens de mama mazzeldagen?

Geen zin, tijd, puf om de drukte in te gaan? In de webshop van Prénatal zijn de mama mazzeldagen er ook hoor.

Langere openingstijden bij de Mega Stores

Je kunt ook na je werktijd tijdens deze dagen shoppen bij de Mega Stores van de Prenatal. Zo zijn ze s’avonds open tot 21:00 uur en in het weekend gewoon tot 18:00 uur. Je hebt trouwens ook leuke kortingplakweken bij de Prenatal. Lees er hier meer over.

 

[kkstarratings]

Pin It
Samenvatting
Evenement
Mama Mazzeldagen 2019
Locatie
Webshop Prenatal, Fysiek, en in de fysieke winkels,Nederland
Start op
2019-03-25
Eindigt
2019-03-31
Omschrijving
De mama mazzeldagen zijn waarschijnlijk van 26 tot en met 31 maart 2019. De exacte datum wordt hier enkele dagen van te voren bekend gemaakt.
Prijs
EUR 1.00

12 Reacties on Mama mazzeldagen 2020. Wanneer zijn deze er weer?

  1. Ik zou de kortingen voornamelijk gebruiken om aan nieuwe rompertjes te komen. Ik vind hun stofjes kwalitatief gezien erg goed. Ze verkopen er van die rompertjes met ‘wikkel’ waardoor je ‘m niet helemaal over je baby heen hoeft te trekken, die vind ik erg fijn.

    • Beste Olga ook bij z generation te Tilburg kuntu deze rompertjes kopen. Ook hebben wij hele leuke en mooie baby en kinderkleding. Doordat wij maar 2 winkels in Nederland hebben zie je niet alle kindjes in dezelfde kleding lopen. En nog belangrijker het is echt goed betaalbaar!

  2. Ik ben echt al jaren niet meer bij de Prenatal geweest; misschien omdat mijn kids toch weer wat groter zijn. Wel heel handig de mazzeldagen; lekker flink gebruik van maken!

  3. Hi Chantal, de precieze data en korting worden pas enkele dagen van te voren bekend gemaakt door de Prénatal. We hebben daarom een vermoeden dat de mama mazzeldagen 2016 op 22 maart (online s’avonds al 21 maart) van start gaan. De plaats? Alle vestigingen van de Prénatal en de webwinkel. Zodra de datum bekend is, zullen wij dit in bovenstaande bericht direct melden.

  4. Hi Soraya,

    Zowel online als in de winkels. Vanavond starten de mama mazzeldagen online om 21:00 uur. Morgen in de winkels. Veel plezier!

    • Hi Sophie, Stokke is leuk he!? Het blijft iedere keer weer spannend met de aanbiedingen tijdens de Mama Mazzels. Stokke is niet zo heel vaak in de aanbieding, maar je kunt naar alle waarschijnlijkheid wel 10% korting ontvangen met de code mazzel tijdens de mama mazzels. Je kunt nog even sparen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.