Typisch een geval van ‘je moet er er maar opkomen’. Het oranje kratstoeltje is bedacht door Jacco Melse, een creatieve entrepreneur. Hij zag zijn zwager op een kratje bier zitten en dacht: ‘Dat kan anders’. Twee vrienden kreeg hij zo gek om het idee om te zetten in een comfortabel kuipstoeltje. Het kratstoeltje moet dé hit worden tijdens het EK voetbal! 

De stoel past op iedere krat van 24 flesjes (alle merken) en kan zowel op een staand als op een liggend kratje worden gezet. Voor in de onderrand van de kratstoel zit een opener. Dan hoef je dus helemaal niet meer op te staan om je biertje te drinken. En de kratstoel is een 100% Nederlands product! Geen gepruts uit China dus.

Het schijnt nu al een groot succes te zijn. Per dag krijgen ze tien grote aanvragen van klanten die er een paar honderd willen.

Waar te koop
Het kratstoeltje is te koop voor particulieren en bedrijven op www.kratstoel.nl. (minimale afname 4 stuks). Ook na het EK is het zitje nog prima te gebruiken, het is namelijk van stevig materiaal gemaakt dat wel jaren mee kan gaan. Een duurzame investering dus van € 15,95 (excl. verzendkosten). De Veronica heeft nu ook een aanbieding. Heineken zal wel balen….

Bron: AD, Kratstoeltje

Andere mensen beweren ook gelezen te hebben:
– Shitter
– EK jurkjes
Stomme vrouwen producten

4 reacties op Musthave EK: Kratstoeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *