Het meest irritante van online winkelen vind ik, is het ontbreken van de actiecode. Je weet er bestaat een kortingscode, maar na een uur gegoogled te hebben, heb je de code nog steeds niet gevonden. En toch wil je dat enorm leuke artikel hebben dat natuurlijk nergens anders te verkrijgen is. Dan maar zonder korting… en met lichte teleurstelling.

Wat je nu steeds meer online aantreft, zijn die kortingscode’s verzamelsites. In het begin moest ik hier niet zoveel van hebben gezien het oninteressante aanbod in coupons. Ik bedoel, wat moet ik nou met een coupon voor een herenoverhemd, boxershort of wandelsokken?

Maar het aanbod is veranderd en er zitten tegenwoordig echt hele leuke aanbiedingen tussen, ook van de grotere webshops als de H&M, Zalando, iCentre en de Esprit. Bij de ene webwinkel krijg je 10% korting of het 3e item gratis en bij Bol is vaak de verzending kosteloos.

Voordat je dus online gaat inslaan, er zijn een aantal verzamelsites die echt de moeite waard zijn een bezoekje af te leggen. Zo heb je Couponcode.nu (www.couponcode.nu) , actiepagina.nl, topkortingscodes.nl en korting-codes.nl.

Wellicht weet jij nog meer interessante sites?

Shopse!!

Andere bezoekers beweren ook gelezen te hebben:

Groeien schoenen aan bomen?
Het oranje verhaal

5 reacties op Online shoppen met korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *