Hou je van hippe kleding? En heb je kinderen tussen de 4 en 11 jaar? Neem dan eens een kijkje op Paradekids! Zeker weten dat niet alleen jij, maar ook de kids de collectie super tof vinden. Ik persoonlijk baal, want Fons is nog net te klein voor deze gave merken.

Diverse hippe merken

Op Paradekids.nl tref je trendy shirtjes en stoere broeken aan voor jongens en meisjes van de volgende kleurrijke en vrolijke merken; Chat Mechant, Claesens, Molo, Moodstreet, Relaunch, WILD en Yporqué. Een feestelijke optocht dus!

Paradekids

Kinderkleding met WILD prints

Vooral het merk WILD vind ik super stoer. De naam zegt het al; een merk met dierenprints en natuurprints. Een jurk vol bloemen, een trui met een wolf of een shirt met een paardenprint. Het merk wordt s’ochtends als eerst uit de kast getrokken en behoort bij de meeste kinderen tot favo-kledingstuk. Bekijk hoe leuk en vrolijk ze staan in de nieuwe Clip Koningsspelen 2015 

Wild collectie paradekids

Leuk om te weten: Oprichtster en eigenaar Yura van Winden haalt haar inspiratie uit haar 3 kids. De kids zijn momenteel 5, 7 en 9 jaar en groeien mee met de collectie van Paradekids. Zo is het streven volgend jaar de collectie uit te breiden met kinderkleding van 4 t/m 12 jaar.

Korting! 

Benieuwd naar de meiden- en jongenskleding van Paradekids? Neem dan eens een kijkje in de webshop op www.paradekids.nl. En speciaal voor de lezers van MissThing geeft Paradekids 20% korting bij een besteding vanaf € 25,-. Gebruik de code: PKmissthing20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *