Ik weet het nog goed; het was half augustus, bloedje heet, en ik stond met zweet op mijn voorhoofd de Prenatal Voetenzak voor de Maxi Cosi af te rekenen. Dan had ik die ook maar alvast. En voor mezelf kocht ik toch maar die positieshort die ik natuurlijk al lang in april had moeten aanschaffen. De zomer sneuvelde namelijk al eind augutus.  Maar waarom ik de voetenzak al zo snel van mijn uitzetlijstje wilde afstrepen? Geen idee. Wat ik wel weet is dat de Prenatal Voetenzak een hele fijne voetenzak is!

Te gebruiken vanaf 0+

Vanaf de geboorte is de Prenatal Voetenzak te gebruiken voor de Maxi Cosi (of andere autostoelen trouwens).  Ideaal dus om je beeb in de koude maanden vanaf het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Maar ook voor de kleine wandelingentjes buiten. Denk aan de stukken van de parkeerplaats naar het winkelcentrum bijvoorbeeld. De lengte van de zak is 75 cm. Hij gaat dus zeker een half jaartje mee.

Heerlijk warm en waterafstotend

De Prenatal voetenzak heeft een fleecevoering en dus lekker zacht en warm. Wat ik wel fijn vond is dat de buitenvoering uit 100% polyamide bestaat. Laat dus minder wind en water door. Handig voor kleine stukjes in de regen. En zodra je ergens binnen bent kun je de voetenzak makkelijk openritsen en met de drukknoopjes makkelijk vast te zetten. En dat de kleur van de voetenzak zwart is, vond ik wel makkelijk met vlekjes (die veeg je zo weg).

Prenatal Voetenzak voor iedere autostoel 

Of je nou een Maxi Cosi Pebble, Cabrio Fix of Pebble of een ander merk autostoel hebt, de Prenatal Voetenzak past er gemakkelijk in. De openingen voor de gordels zijn ruim genoeg en de zak blijft goed zitten.

Prenatal Voetenzak

Mooie prijs 

In verhouding met de kwaliteit en in vergelijking met andere merken voetenzakken heeft de voetenzak een mooie prijs van € 19,99 . En met de mama mazzaldagen wellicht nog met korting!

 De voetenzak is ook online te koop. Check de Prenatal website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *