Onder de volwassenen is de Restaurant Week inmiddels een bekend begrip in Nederland. Voor een klein prijsje kun je eten bij de mooiste en beste restaurants door het hele land. CliniClowns komt dit jaar in samenwerking met Diningcity.nl met iets nieuws: de Restaurant Week Kids.

Kinderen tot 14 jaar kunnen tijdens deze bijzondere week kennis maken met culinair eten, speciaal op hen afgestemd. Geen patat, kaassoufflé en appelmoes, maar echte gezonde en culinaire hoogstandjes gegoten in een driegangendiner of -lunch voor maar 15 euro.

Wanneer ?
In de voorjaarsvakantie van 28 april tot 6 mei zijn de kinderen met hun ouders welkom in de 250 speciaal geselecteerde restaurants door heel Nederland. Onder andere restaurant Kip in Rotterdam, Sluizer in Amsterdam, Landgoed Mirabelle in Breda en restaurant Rootz in Limmen doen mee aan deze actie. Kijk op de website restaurantweekkids.nl voor welke restaurants er nog meer mee doen.

Goede doel
Het leuke van de actie is dat een deel van de opbrengst ten goede komt aan de CliniClowns. Per couvert 1,50 euro, inclusief een staffel. Dus hoe meer reserveringen, des te hoger de opbrengst voor het goede doel!

(Overgroot) Ouders en verzorgers mogen overigens ook meegenieten. Volwassenen betalen 30 euro voor een verrassingsmenu van drie gangen.

De Restaurant Week Kids is geïnspireerd op het succes van de tv-programma’s Junior MasterChef (koken) en The Voice Kids (zingen).

Bron: Restaurantweekkids.nl en Dutchcowgirls

Andere mensen beweren ook gelezen te hebben:
Thuisafgehaald.nl
Hello Fresh
Laat je culinair verrassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *