In mijn zoektocht naar wat ik nou echt echt echt heel leuk vind het volgende project ; het restylen van een Queen Anne kastje. Klik hier voor een foto van het kastje.

Het karakteristieke van de Queen Anne meubel is zoals je ziet de cabriole poot en een klein rond voetje aan de onderzijde van de tafel. Queen Anne meubels zijn niet heel groot en daardoor ook niet zwaar en dus makkelijk te tillen. De stijl van de meubels wordt ook wel omschreven als Barok en is vandaag de dag nog steeds populair. Perfect om te restylen dus!

Dit is het eerste kastje dat ik ga opknappen wat niet wegneemt dat ik het kan natuurlijk… . Ik twijfel nog tussen de kleuren wit, oud roze of turquoise. Denk dat het  turquoise gaat worden.

Keep you posted!

Andere mensen beweren ook gelezen te hebben:
Restyle Queen Anne kastje 2
Restyle Queen Anne kastje 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *