Yesssss, het Queen Anne kastje is eindelijk klaar! Gisteren was de finishing touch! Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen het kastje door te schuren om zo het oude brocante sfeertje erin terug te laten komen. Van oud naar nieuw, van saai naar hip, van afgedankt naar gewild.  Zie het resultaat:

Achteraf gezien vond ik het een leuke bezigheid, er gaat wel veel tijd, geduld en materiaal inzitten. Het minst leuke vond ik het schuren en het aanbrengen van de grondverf. Een goede schuurmachine en kwast scheelt al heel veel werk en tijd.

Het verven zelf was het leukste gedeelte omdat dit, in tegenstelling tot de grondverf, veel gemakkelijker ging. De verf pakt een stuk makkelijker en dan zie je al resultaat! Op goed in stijl (kijkje waard hoor) kwam ik een kastje tegen die ik als voorbeeld ben gaan gebruiken en zo kwam ik ook op het doorschuren uit. Leuk project en het volgende afdankertje staat al te wachten: een oude spiegel.. wordt vervolgd dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *