De HEMA en iniatiefneemster Katje Schuurman zijn goed bezig. In het warenhuis liep ik tegen de vrolijke Return to Sender producten aan. In eerste instantie vond ik het gewoon hele leuke en vrolijke artikelen, maar ze werden nog leuker toen ik las dat achter elk product een heel goed verhaal schuilt. 

De artikelen van Return tot Sender vertellen ieder apart een verhaal. Bijvoorbeeld over de familie die het product heeft gemaakt, welke technieken er zijn toegepast en de eeuwenoude symboliek die er soms achter schuilgaat. En het leukste is natuurlijk dat de opbrengst van de verkoop direct teruggaat naar de regio van herkomst!

Return to Sender; Wat is jouw verhaal?

Maar het verhaal stopt niet in de schappen van de HEMA. Want Return to Sender is benieuwd naar het verhaal van de kopers om zo het verhaal compleet te maken. Zo kan je jouw verhaal schrijven, tekenen, fotograferen of etsen op het label en terug sturen naar Return to Sender. Kijk voor meer info op de website van Return to Sender. De leukste verhalen zijn gebundeld in een boek.

In de webshop van de HEMA zijn ook de artikelen te koop.

Bron: Return to Sender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *