Je herkent het vast wel; een overvloed aan speelgoed door heel het huis. Waar laat je het allemaal? Onze zolder staat inmiddels helemaal volgebouwd. We zijn namelijk niet zo heel goed in het wegdoen van speelgoed. Ook omdat speelgoed na geruime tijd van eenzaamheid opeens weer heel erg interessant is. Los van deze verzameling, is het ook fijn om speelgoed ‘leuk’ op te bergen dat rondslingert in de huiskamer, de kinderkamer of de badkamer. Denk aan duplo, autootjes en nog meer auto’s. Ik ben daarom opzoek gegaan naar leuke en handige speelgoed opbergers. Zie hieronder mijn selectie:

1. De Play & Go opbergzak

Dit vind ik een hele handige speelgoed opberger! De Play & Go opbergzak kun je namelijk op drie manieren gebruiken:

1. Als speelkleed (binnen of buiten).
2. Als reistas – zo neem je gemakkelijk het favoriete speelgoed mee naar het park, strand of als je ergens op bezoek gaat.
3. Als opbergzak – zo heb je razendsnel al het speelgoed opgeruimd.

Multi-functioneel dus en ook nog eens leuk qua design. De opbergzak is gemaakt van stevig katoen en heeft een diameter van 140. Prijs € 35,-. Verkrijgbaar in verschillende designs bij o.a. Gezinnig en psikhouvanjou.

Speelgoed opbergen

2. De speelgoed opberger van papier 

Deze speelgoed opberger is populair; De opbergzakken van papier. Waarom? De opberger is duurzaam, handig en een blikvanger in je huis.

In de opbergzak stop je alles wat rondslingert in je huis. Skeelers, voetballen en ander buitenspeelgoed in de gang. Duplo, auto’s en poppen in de huiskamer. Noem maar op, er past er allemaal in. De opbergzakken zijn gemaakt van dubbel-laags kraftpapier. Sterk en duurzaam. En helemaal niet duur! Je hebt ze in verschillende uitvoeringen. Gezinnig heeft een paar hele leuke als Stuff, Paper, Monkey, Panda, Dot Pink, Clothes Toys en Asanoha. Prijs per zak €7,99.

speelgoed opberger

Ook ‘ps ik hou van jou’ heeft hele lieve opbergzakken zoals sleeping bear, closed eye en ABC. De prints op opbergzakken zijn op waterbasis en de papieren opbergzakken zijn gemaakt van sterk en gerecycleerd papier en met de hand beschilderd.  Prijs: € 17,95

speelgoed opberger

3. De speelgoed opberger van riet

Rieten manden zijn altijd al een beetje mijn favoriet geweest. Het past in de stijl van ons interieur en zijn makkelijk te combineren met de rest van de inboedel. Er zijn heel veel rieten manden te verkrijgen. Riviera Maison heeft een grote en stevige rieten opbergmand. Maar zoek je toch iets kleiner dan zijn de Oilli Ella rieten manden ook heel handig als speelgoed opberger. Bijzondere aan deze rieten opbergmand is dat de mand gemaakt is van zeegras en handgevlochten is in Vietnam. De mand is hierdoor flexibel, functioneel en ook nog eens stijlvol. Kortom: de perfecte speelgoed opberger! Prijs: € 59,95. Verkrijgbaar bij psinhouvanjou.

ollie_ella_rieten_manden_formaat_2

4. De opbergman als speelgoed opberger 

Mooi als kinderkameraccessoire en om knuffels & speelgoed in op te bergen: De Spaanse Nobodinoz opbergmanden. De manden hebben 2 handvaten en kun je bovenaan dichtmaken. De manden zijn van kantoen en gevoerd en met een lichte vulling voor de stevigheid. Prijs: € 49,95. Verkrijgbaar in verschillende design en maten bij psikhouvanjou.

opbergmand

 

Een andere leuke opbergmand is de ‘übertrendy grote opbergmand‘ is. Super handig en de mand kun je bijna voor alles gebruiken. Of je er nu je vuile was in stopt, badspeelgoed,  je grote collectie schoenen of het speelgoed van de kinderen; hij staat mooi in elke kamer. Materiaal: 100% katoen en stevige lederen handvaten. Prijs: € 71,50 bij De kleine zebra.

speelgoed opberger

Er zijn nog zoveel meer leuke speelgoed opbergers! Te veel om op te noemen. Grote kans dat je bij De Kleine Zebra, Gezinnig of psikhouvanjou (TIP) slaagt.

Succes met opbergen 😉

1 reactie op speelgoed opberger, opgeruimd staat leuk!

  1. Ik vind die papierenzakken heel handig. Wij hebben ze ook en gooien alles er van alles in. Zijn dan ook geregeld iets kwijt. Maar wel opgeruimd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *