Vaderdag valt dit jaar op zondag 21 juni. En dat is mooi, want dat is de eerste dag van de zomer! Laten we hopen dat we lekker van het zonnetje kunnen genieten. En zo niet, met onderstaande stoere kado’s zet je de papa’s gegarandeerd in het zonnetje.

1. Laat papa zijn eigen botanical gin maken. Met deze geschenkset kan hij met 10 verschillende kruiden en originele recepten zijn eigen smaak gin maken. Wat krijgt hij allemaal?
– 12 buisjes met 10 verschillende hoge kwaliteit Botanicals – kruiden om de lekkerste gin te maken
– 2 flessen om de gin in te maken met labels
– Een trechter met filter
– Drie originele recepten (in het Engels), maar je kan alles proberen

Zelf toe te voegen: een neutrale alcohol van 40% alcohol, zoals wodka. Te koop bij Bol.com

vaderdag kado

2. De armbanden van Big & Hen zijn met de hand gemaakt in Amsterdam. Hierbij is gebruik gemaakt van authentiek scheepstouw en roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit. Stoer, hip en betaalbaar. Alle armbanden van Pig & Hen zijn waterproof en gaan een leven lang mee. Prijs 59,95. Te koop bij de Bijenkorf.

Vaderdag kado

3. Pak het slim aan en geef een kookboek ;-).  Deel 1 nog niet in het bezit? Dan zou ik hiermee beginnen! Voor de recepten in Echt Eten deel 1 gebruikt Jonathan Karpathios ingrediënten die zonder kunstmatige toevoegingen tot stand zijn gekomen. Bovendien kookt hij met respect voor het dier, luisterend naar elk moment van het seizoen. In deel 2 neemt Jonathan Karpathios je mee naar het Franse platteland. Daar waar hij zijn hoofd leegt en tegelijkertijd inspiratie opdoet voor zijn eigen restaurant. Dus heb je keukenprins? Prijs € 29,95

vaderdag kado echt eten

4. Vaders lekker laten ruiken en verzorgen? Met het heerlijk geurend Samurai scheerpakket van Rituals kan dit. Bevat scheercrème, gezichtsscrub en after shave lotion. Prijs € 17,50. Te koop bij De Bijenkorf.

vaderdag kado rituals

5. At last but not least: Bier en Chocolade. Dan zit je altijd goed! Drive in Style giftset van Classic Wheels, bestaande uit een luxe kartonnen doos met daarin een La Chouffe biertje van 750 ml en twee repen Belgische chocolade van 400 gram in melk en extra puur 61%. Prijs  €39,95

vaderdag kado bier

 

Fijne vaderdag!

1 reactie op Stoere kado’s voor de stoere papa’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *