En vervolgens blijf je achter de computer zitten, want er bestaat ook zoiets als de De Virtuele Stad. Kende jij het al? Het is een nieuw online concept waar allerlei webshops hun winkeltje geopend hebben. Het ziet er heel gezellig uit en je kan gewoon elk winkeltje binnenwandelen.

Bij binnenkomst wordt je ‘persoonlijk’ begroet door de winkelier die via de toonbank producten laat zien. Je kan urenlang struinen over de Modestraat, waar allerlei leuke kleine sieraden-, lingerie-, en tassenwinkeltjes te vinden zijn. Op het Kinderlaantje tref je, hoe kan het ook anders, alle winkeltjes gericht op kinderen aan. En zo heb je nog de Bruiloftgracht, de Workshopstraat, de Interieurstraat (de moeite waard), de Spiritualiteitengracht, het Stadsplein en een gevarieerd aanbod in Eten & Drinken, ook biologisch!

Geen grote winkelketens, maar gewoon leuke en kleine zelfstandigen.

Het is nu nog wel veel gericht op dames en kinderen, maar er komen steeds meer winkeltjes bij, dus wie weet, ook wat meer voor de heren. De stad.nl is nog volop in ontwikkeling en eigenlijk is de website officieel nog niet live. Om ‘de stad’ alvast in te kunnen komen, moet je eerst een toegangscode ontvangen. Ik heb mijn toegangscode ontvangen bij Vintish.nl. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *