Eerder postte ik al over Returm to Sender producten. Return to Sender vertelt een verhaal achter elk product. Bijvoorbeeld over de familie die het product heeft gemaakt, welke technieken er zijn toegepast en de eeuwenoude symboliek die er soms achter schuil-gaat. Daarnaast gaat Return to Sender ook op zoek naar de verhalen van de kopers: wat doe jij met jouw Return to Sender product?

Speciaal voor de oranjefans is er een accessoireset samengesteld die je outfit helemaal compleet maakt voor Koninginnedag of het EK. En ook achter deze sieraden gaat een goed verhaal schuil. Mooiste is dat de opbrengst van de verkoop direct teruggaat naar de regio van herkomst.

Return to Sender verzamelt alle verhalen en deelt deze met de producenten. De leukste, origineelste, mooiste of grappigste verhalen van daar en van hier, worden weer in een ‘boek vol goede verhalen’ gebundeld”.

Wat zullen deze oranje sieraden ons voor mooie en leuke verhalen brengen? Lees meer op Return to Sender. Sieraden zijn ook te koop bij de HEMA.

Pin It

1 reactie op Het oranje verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.