Houd je van handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, betaalbare kunst, kids stuff en toffe interieur items? Dan moet je echt een keertje naar de Swan Market. Op deze lifestyle markt kun je urenlang struinen langs leuke marktkraampjes, (vintage) kleding passen en nieuwe trends opdoen. En naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken en live muziek van opkomend talent. Goeie ingrediënten voor een gezellige middag dus.

lekker eten swanmarket

swanmarket

Oorsprong Swan Market

De Swan Market is in 2010 begonnen in een leegstaand winkelpand in Rotterdam. Sindsdien erg succesvol. De gezelligheid van Swan Market wordt gecreëerd door de creatieve sfeer, de unieke producten (ook DIY) en de verschillende bezoekers; een goede mix tussen jong en oud, stelletjes, groepen vriendinnen en gezinnen met kinderen, het loopt allemaal door elkaar .

Swanmarket

swanmarket gezelligheid

draaimolen swanmarket

Waar en Wanneer?

De eerst volgende Swan Market is 24 mei aanstaande in Den Haag op het Kerkplein. Op 31 mei in Dordrecht en in Antwerpen. Bekijk hier de volledige agenda.

Ook leuk; Piccalilli Food Camp

Op 29,30 en 31 mei vindt de eerste editie van het Piccalilli Food Camp plaats in Rotterdam (bof ik even). Een zogenaamd ‘streetfood festival’. Georganiseerd door de mensen achter Swan Market.

Kijk voor meer informatie over de Swan Market (en ook om er een kraampje te reserveren) op de website of de Facebookpagina.

beeldmateriaal: Swan Market

1 reactie op Tip: Struinen over de Swan Market

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *