Een weekje geleden las ik in verschillende media dat Simpel met het nieuwe abonnement ‘beljediersimpel’ op de markt kwam. Een belabonnement speciaal voor onze huisdieren. Omdat wij zelf twee lieve katten hebben en ik op vakantie altijd erg mijn vriendjes mis, trok dit abonnement mijn aandacht. Ik ging op onderzoek uit…Speciaal toestel
Het zou gaan om een speciale telefoon met slechts een paar grote knoppen. Op elke knop kan een foto van de baasjes worden geplakt. Als je naar je huisdier belt, is een vooraf opgenomen ringtone te horen. Saaaaaaaaalvadoooooore .. Tooooorrrrroooooo. De stem van het baasje (of personeel) dus! Ook schijnt de speciale telefoon een camera te hebben zodat je ook nog even je hond of kat kan zien.

Onderzoek
Uit onderzoek onder 5500 van onze klanten is gebleken dat bijna een kwart tijdens de vakantie behoefte heeft aan contact met het huisdier”, zegt marketingmanager Brigitte Hop van Simpel. “Daarom hebben wij in samenwerking met een telefoonleverancier uit het Verre Oosten een speciaal toestel ontwikkeld waarmee dat contact mogelijk is.”

Donatie
Haha, te mooi om waar te zijn. Natuurlijk gaat het hier om een reclamestunt, maar ergens had ik gewoon gehoopt dat het echt mogelijk was! Wel is het een mooie campagne, want van elk verkocht abonnement in de komende week doneert Simpel 1 euro aan de Koningin Sophia-Vereeniging. Deze vereniging bestrijdt dierenleed sinds 1867 preventief door voorlichting te geven over het natuurlijke gedrag, de aanschaf, de opvoeding en de verzorging van huisdieren.

Op de site beljedier/simpel.nl kun je meer informatie vinden.

Pin It

1 reactie op Bellen met Minoes vanaf Griekenland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.