Ondanks de economische recessie, krijgen de moeders volgens bol.com dit jaar toch nog een moederdagkado’s. En laten dat nou net boeken zijn! Leuk zo’n onderzoek met passende uitkomst voor Bol. Toch ga ik nog even zelf op onderzoek uit. Of mijn onderzoek representatief is, geen idee, maar op basis van internet en gevoel heb ik het volgende top 10 lijstje samengesteld:

1. Een ontbijtje op bed

Een traditioneel ontbijt met alles erop en eraan, daar zijn moeders dol op! Lekkere broodjes, croissants, eitje, verse jus.. kijk hier voor tips voor een heerlijk ontbijtje!

 

 

2. Een eigen knutselkado

Blijft gewoon leuk: je mooie tekening of knutselkado. Hoeft niet meteen een heel kleiwerk te zijn, maar een leuk fotolijstje, bloempotje of canvas is ook al leuk. Kijk hier voor meer DIY moederdag.

 

3.Bonbons

Hoewel het niet goed voor de lijn is, willen moeders het toch heel graag krijgen hoor. Lekkere bonbons of andere zoetwaar doen het ook altijd erg goed. En voor als je er niet bent op moederdag: er bestaat ook nog zoiets als choco-telegrams.

 


4. Bloemen

Bloemen zijn al jaren lang favoriet! De meest populaire moederdagbloemen zijn de rode rozen. Jammer dat de helft bij een benzinepomp of in de supermarkt wordt gekocht. Het mooiste bosje komt natuurlijk bij een echte bloemist vandaan. Hier heb ik een leuk adresje! (goed en voordelig).

 

5. Lekker parfummetje

Hoewel het uitkiezen van parfum altijd lastig is, blijft een lekker geurtje toch favoriet bij de moeders. Vind je het lastig om een lekker geurtje te kiezen, dan zou je bijvoorbeeld bij haar bestaande parfum een bodylotion kunnen geven of een lekkere douchegel.


6. Sieraden

Sieraden zijn ook altijd erg leuk om kado te doen. Nog leuker is om zelf een ketting en/of armbandje te maken. Uniek is het zo-ie -zo! Persoonlijk vind ik Applepiepieces erg leuk. Zij hebben ook speciale Mom & Me sieraden . Een lief cadeau voor moeder en dochter samen. Of die Lieve fortune cookie armbandjes.

 

 7. Workshops

Iets wat je steeds vaker tegenkomt zijn creatieve workshops. Bijvoorbeeld heerlijke bonbons maken of en workshop creatief schilderen. Lijkt mij erg gezellig!

 

 

8. Kookboek

Veel moeders houden van lekker koken (op z’n tijd). Van mijn eigen moeder heb ik laatst het kookboek gekregen van Paul de Leeuw. Het is een kookboek en een autobiografie in één. Een echte aanrader, naast de heerlijke recepten is het een heel ver(s)makelijk boek om te lezen. Kijk hier voor meer kookboeken.

 

 9. Leuke decoratie voor in de tuin of balkon

Naast de bloemen vinden moeders een leuk plantje of kaarsje voor in de tuin/balkon ook erg leuk om te krijgen. Er zijn nu volop leuke buitenplanten te verkrijgen in alle kleuren van de regenboog. Er moet vast iets tussen zitten die je moeder leuk vindt. Of wat dacht je van een leuke poster voor in de tuin?

 

Dikke knuffel en een bezoekje

Een moederdagkado is natuurlijk niet het allerbelangrijkste. Veel moeders zijn al blij met een dikke knuffel of met een bezoek! Het draait dus niet alleen maar om de kadootje maar vooral om de persoonlijke aandacht en gezelligheid die bij deze dag hoort.

Fijne moederdag!

 

2 reacties op Top 10 moederdagkado’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *