Het begint zo langzamerhand een trend te worden. Thuisafgehaald, Hello Fresh en nu ook Gezonde Kost in het rijtje.
Gezonde maaltijdservice voor de drukke één of tweeverdieners.

De Rotterdamse zussen Rianne en Marieke de Nie lanceerden onlangs Gezonde Kost waarbij ze aan huis en bij kinderdagverblijven dagverse maaltijden rondbrengen.

 

Variatie en dagvers
Elke dag roeren ze in de pannen nadat alle verse groenten zijn gesneden, want alle maaltijden worden dagvers bereid voordat ze de in plastic bakjes verdwijnen. Al snel komen de zusjes handen te kort om de vraag aan te kunnen. Toch zijn ze hierover niet verbaasd, want wie heeft na een lange werkdag nou nog zin om uitgebreid te koken? Gezonde Kost varieert zoveel mogelijk in de menu’s: van een Franse ovenschotel met puree tot kip met kerriesaus. Voor volwassenen kost een maaltijd 7,70 euro. Maar vaste klanten met een strippenkaart betalen 5,90 euro. De maaltijden worden vooraf bekend gemaakt op de website.

In de koelkast bij het kinderdagverblijf
Kinderdagverblijven kunnen extra koelkasten aanschaffen, want de maaltijden kunnen namelijk op verzoek in de koelkast van het kinderdagverblijf gezet worden. ‘Met hun kind nemen ouders gelijk het avondeten mee’, aldus Rianne. Twee vliegen in 1 klap. Gezonde Kost is nu alleen nog actief in Rotterdam en omgeving.

Kijk voor informatie op www.gezondekost.nl

Bron: AD

Andere mensen beweren ook gelezen te hebben:
Thuisafgehaald
Hello Fresh
Steal vs real cooking

2 reacties op Gezonde kost

  1. Ouderen tellen niet mee geloof ik, kan zien dat het om alleen maar jonge mensen gaat.

    Twee verdieners die de luxe hebben om hun kinderen op een dagverblijf te stoppen. Deze ouders zijn dan nog te beroerd om verse voeding voor hun kinderen te koken na werktijd….

    Het avond eten uit de koelkast van het kinderdagverblijf meenemen? Welke garantie heeft iemand dan een ouder dat het vers is wat je ook aan je kinderen geeft.?

    Weer zo’n leuke hype van 2 moeders die overdag zeeën van tijd hebben omdat hun man alles verdient….maar de ouderen worden mooi overgeslagen weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *