Mijn online zoektocht naar een originele cover voor mijn ipad eindigde bij Pip Pip Hooray. Pip Gerard heeft mijn hart gestolen met haar enorm gave en leuke ontwerpen in allerlei soorten en maten. Naast dat de iPad covers een uniek design hebben, zijn de covers nog unieker te maken door ze te customizen. Je kan namelijk naam, foto’s of een eigen image toevoegen aan het ontwerp.  Zie ook Pinterest.

Pip Gerards designs worden aangeboden op Zazzle, een groot platform voor gepersonaliseerde producten (van mokken tot t-shirts). Naast iPad covers zijn er nog tal van andere producten waar haar designs in terugkomen.

Het leuke van het Zazzle platform is dat professionele artiesten en designers samen met grote merken als Marvel en Hallmark unieke producten maken die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Bij bestelling wordt ieder product op aanvraag geproduceerd en staat het over het algemeen binnen 24 uur verzendklaar om naar Europa verstuurd te worden. Zazzle werd in 2005 opgericht en is gevestigd in Redwood City, Californië. De visie van Zazzle luidt: “Redefine commerce, powered by the world’s imagination” (een nieuwe handelsdefinitie, op basis van fantasieën uit de hele wereld).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *