veeg shirt eenhoornMam, ik wil ook een verander shirt! Wil je er eentje voor me kopen? Ahh toe toe toe. Mijn zoontje van 4 gaat sinds december naar de kleuterschool. In zijn klas is ‘het veeg shirt’ een heuse hype. Bij het wegbrengen vanmorgen stonden een paar ijverige kleuters druk te vegen over hun pailletten t-shirt. Fons keek verwonderlijk toe hoe de figuurtjes veranderden van kleur en vorm. Hierna kreeg ik een blik toegeworpen waar ik moeilijk nee tegen kon zeggen. Tja, we kunnen niet achterblijven natuurlijk. Ik ben vandaag meteen opzoek gegaan naar zo’n veeg shirt. Ik had verwacht dat Google me ging uitlachten met mijn zoekopdracht ‘veeg shirt’. Maar niet gebeurd hoor. Ik kreeg zelfs suggesties als omkeerbare pailletten en verander shirts.

Ik heb de leukste verander shirt op een rijtje gezet:

Emoji verander shirt

Emoji is het merk dat veel voorbij heb zien komen. Niet zo gek, want ze zijn betaalbaar en doen het goed. Een populaire onder de meiden is de kleurrijke Smiley die kan veranderen in een eenhoorn. Voor de jongens heb je een eigenwijze aap waarvan de ogen en mond kunnen veranderen. Helaas niet nog niet  in een kleutermaatje verkrijgbaar. Maten gaan vanaf 128 tot en met 182. Prijs vanaf 11,99. Bekijk ze allemaal bij Bonprix.

verander shirt aap

Coolcat reversible paletten

Coolcat kwam ik ook tegen tijdens mijn zoektocht. Die kwam ik trouwens ook weer tegen bij de Wehkamp. Bij Coolcat kun je je lol op. Die hebben deze trend niet gemist. Coolcat heeft voor de meiden ook hele leuke jurken! Genoeg keuze ook voor de kleuters vanaf maat 110. Prijs vanaf 5,- . Bekijk ze allemaal bij Coolcat 

verander shirt coolcat

veeg shirt

 

Someone verander shirt

Someone heeft voor zowel meisjes als jongens hele leuke en stoere verander shirts. De prijs ligt wel iets hoger dan de andere veeg shirts. Ze zijn ook iets dikker. Voor de meiden heb je onder andere de leuke aardbei en de kleurrijke vis. Voor jongens een stoere dino en een grappige aap. Helaas was de Dino al uitverkocht in maat 116. Ik heb voor de aap gekozen. Ik weet bijna zeker dat Fons deze super cool gaat vinden. Someone veeg shirt zijn o.a. te koop bij Kinderkleding-tekoop.nl , Kixx Online, Happy Bee en Olliewood. Prijs  vanaf 19,95.

Someone Verander shirt

verander shirt

Tip van een lezer: Hema verander shirts! 

Bij de Hema zijn er ook hele leuke veeg shirts te koop. Met een leuke vis of met deze bliksemschicht. Nu 2e voor de halve prijs. Bekijk ze allemaal hierrrr.

verander shirts hema

 

Heb jij nog tips voor leuke verander shirts? Laat het me weten. Shopse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *