Eerst die schoenen in de bomen, nu het wildbreien in Capelle aan den IJssel. Een stelletje geitenwollensokkentypes breit nu versieringen rondom bomen, palen en leuningen van bruggen.

De vraag is in welke zin graffiteren verschilt van wildbreien?

Het valt beide onder straatkunst, dat wel. Maar niet iedereen is blij met deze versieringen. Een aantal inwoners klaagt over pijn aan de ogen bij het passeren van de breikunsten. Sommige ergeren zich er zo aan dat zij het kunstwerk vernielen en weghalen. En dat mag, want mensen zijn vrij de breiwerken weg te halen.

Wat vind jij er nou van?

Foto’s: quiltsandsiggie

8 reacties op Wildbreien, het nieuwe vandalisme

  1. Mijn reactie: er is dus 1 vrouw in heel capelle die met haar zure kop geen lol in haar leven heeft en daardoor het plezier van andere mensen aan het vergallen is door de breikunst van mensen die de wereld in deze crisistijd iets kleurrijker willen maken! Kan iemand deze vrouw wat aandacht geven want dit is een perfect gevalletje van aandachtstekort. Het punt van wildbreien is de boel opvrolijken zonder dingen te vernielen, iets wat over heel de wereld gebeurd! Dus mijn tip voor die mevrouw ga lekker achter de geraniums zitten of zoek een hobby!

  2. Mijn reactie: er is dus 1 vrouw in heel capelle die met haar zure kop geen lol in haar leven heeft en daardoor het plezier van andere mensen aan het vergallen is door de breikunst van mensen die de wereld in deze crisistijd iets kleurrijker willen maken, kapot te trekken! Kan iemand deze vrouw wat aandacht geven want dit is een perfect gevalletje van aandachtstekort. Het punt van wildbreien is de boel opvrolijken zonder dingen te vernielen, iets wat over heel de wereld gebeurd! Dus mijn tip voor die mevrouw ga lekker achter de geraniums zitten of zoek een hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *