Voor mensen met hoogtevrees is dit een uitdaging: zwemmen op de 24ste etage van het Holiday Inn in Shanghai waarvan een gedeelte van het zwembad buiten het gebouw uitsteekt. Door de bodem te voorzien van extreem sterk glas (en dat is de hopen ook), is het mogelijk om in de lucht te zwemmen. Lijkt mij ontzettend koel.

 

6 reacties op Zwemmen in de lucht

  1. Voordat ik ga zwemmen doe ik altijd mijn bril af of mijn lenzen uit, dus dan kan die glazen ondergrond mij niet meer deren. Maar voordat ik ergens op de 24ste verdieping beland moet er een wonder gebeuren (hoewel, ik stap ook zo een vliegtuig in)

  2. Yep, maar met een vliegtuig ben je helemaal los van de grond. Zolang je vast aan de grond staat (ladder, gebouw, lift) dan blijf je die hoogtevrees houden. We moeten dus een helikopter inzetten voor Rianne.

  3. Dat is best wel cool! Wel gek dat het net lijkt alsof er geen andere gebouwen om heen staan, in Shanghai barst het namelijk echt van de wolkenkrabbers! De 24e verdieping is daar op zich ook niet echt hoog…
    Het Marina Bay Sands hotel in Singapore heeft trouwens ook een heel gaaf zwembad! Daar zou ik ook wel een keertje in willen zwemmen. Helaas is daar gisteren blijkbaar wel iemand verongelukt, dat is wel minder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *