Dat is niet echt een feelgood artikeltje, maar het berichtje voorkomt een feelbad momentje. Vanmorgen zag ik in mijn mailbox een bijbaantje voorbij komen voor figureerwerk. ”Nieuwe mensen gezocht voor hoofd-, bijrollen en figuratie voor FILM/TV-werk. Geen ervaring vereist! Voor een carrière op TV of in de film is dit een goed begin…meld je aan via de website www.toact.tv en begin direct” 

 

Dus ik nam eens een kijkje op de website Toact.tv. whahahahahha.. wat een amateuristische bende! En omdat de website er zo ontzettend nep uitziet, ben ik verder gaan Googlelen. Ik kwam het volgende filmpje tegen: Toact.tv geld verdienen met film en tv . Weer zo raar amateuristisch filmpje. Onder het filmpje stond: oplichters! Vervolgens ben ik op de website van Campustv.nl uitgekomen waar al meerdere malen gewaarschuwd wordt voor deze oplichter.

Al sinds 2009 licht hij studenten op met een malafide sms-dienst. Naast deze bezigheid runt hij ook een modellenbureau waar je voor een bedrag van 7,50- euro/week je kan inschrijven. Je geeft zodra je het formulier hebt ingevuld toestemming om per week 7,50 van je rekening te laten incasseren voor gebakken lucht.. Niet doen dus!! Voornamelijk vrouwen werden ook telefonisch benaderd door ToAct.tv voor een screentest. ‘Voor een kapotte camera moest ik zinnetjes inspreken,’ vertelt R. uit Almere. Zij ondertekende wel een contract zonder alle kleine lettertjes te lezen. ‘Nu heb ik duizenden euro’s schuld bij ze, en stopzetten kan niet.’

Meiden, trap er niet in dus! Wellicht dat jij er niet in zal trappen, maar er zijn helaas genoeg meiden die het verschil niet (willen) zien tussen een professionele website en een amateuristische website van een oplichter. Waarschuw daarom zoveel mogelijk mensen!

 

5 reacties op Oplichters Toact.tv

  1. Let op die Campus.tv schrijft leugens over andere website in de hoop op pybliciteit.Ze zijn al meerdere malen aangeklaagt en moet dan rectificeren. Dan hebben ze weer publiciteit gehad. Let geloof campus.tv niet!

    ToAct.tv stelt AmsterdamCentraal.nl en Campus.tv financiëel …
    perbericht.punt.nl/
    5 mei 2010 – John Herts stelt AmsterdamCentraal.nl financiëel aansprakelijk voor laster en smaad. AmsterdamCentraal.nl EN Campus.tv schrijft moedwillig …

  2. Ik heb me ook aangemeld, maar hoe kan ik me hiervoor dan afmelden?? Ik heb toact.tv net een mailtje gestuurd, maar ik weet niet of ik daar überhaupt antwoord op zal krijgen. Kan iemand mij misschien helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *