De Babypark actieweken hebben in het verleden al een aantal keer plaatsgevonden. Deze Babypark actieweken zijn niet allemaal hetzelfde qua aanbiedingen. Daarnaast is het moeilijk te voorspellen wanneer de Babypark actieweken van start gaan. Het verschilt namelijk per jaar. Toch zien we de maand juni veel terugkomen en ook november is een populaire maand voor de Babypark actieweken.

Welke kortingen tijdens de Babypark actieweken?

Een aantal jaar geleden werd op heel het assortiment werd 10% korting gegeven. Dat is vooral interessant als je bijvoorbeeld een kinderwagen als Joolz, Bugaboo of Stokke wilt aanschaffen. Tijdens een andere Babypark actieweek werd op meer dan 10.000 baby-artikelen volop korting gegeven als:

Babypark actieweken25% korting op alle boxkleden van Jollein,  20% korting op alle babykamers, 20% korting op alle tienerkamers – en meubels, 20% korting op alle badjes, badsets en tummytubs,15% korting op alle BabyBjörn producten en 10% korting op alle boxen van Babypark.

En dan heb je ook nog de actie van de staffelkorting bij Babypark. Hoe meer je aanschaft, hoe meer korting je ontvangt. Een voorbeeld: 10% korting van 0,- tot 1500,-, 12,5% bij aankoop vanaf 1500,- en 17,5% bij aankoop vanaf 2500.

Laagste prijsgarantie bij Babypark tip!

Je hoort het vaak; de laagste prijsgarantie. Maar wat betekent dit nou eigenlijk en wat heb jij eraan? Dit betekent dat als jij ergens anders (Prenatal of Babydump) het product goedkoper ziet, binnen 14 dagen na jouw aankoop bij Babypark, je het verschil terug betaalt krijgt. Je kunt dit online regelen via het contactformulier of gewoon telefonisch.

Lees hier alle voorwaarden van de Babypark prijsgarantie.

Babypark actieweken ook online

De Babypark actieweken vinden ook gewoon online plaats. Een groot pluspunt van online winkelen bij Babypark is de chatfunctie. Heb je vragen over bijvoorbeeld een autostoel dan kun je deze direct stellen via de chatfunctie. Deze verschijnt rechtsonder in beeld zodra je website bezoekt.

De eerst volgende Babypark actieweken?

Ja dat zouden we hier ook wel willen weten. Ik heb nog een kamer in te richten voor mn dochtertje. Ik houd de aanbiedingen heel scherp in de gaten. Zodra er weer een interessante Babypark actieweek van start gaat.. dan zal ik dit hier direct melden.

Voor nu? Profiteer van deze aanbiedingen of koop tijdens de mama mazzeldagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *