Elephant_Tea_Kettle_-_Green_1220Uit welk land komt die prachtige handgemaakte theepot? En welke materialen zijn gebruikt? Wie is de designer? Allemaal vragen die je met Discovered.us eerlijk, persoonlijk en direct beantwoord krijgt.

Online marktplaats

Discovered is een online marktplaats waar ambachtslieden (artisans) en designers uit opkomende markten als India, Kenia en Thailand zelf hun handgemaakte producten direct aan consumenten kunnen verkopen. Eerlijke handel zonder tussenkomst van andere grote partijen of bedrijven.

Door deze directe manier van verkoop zijn de opbrengsten voor de artisans (veelal moeders) een stuk hoger. En met deze opbrengsten kunnen ze weer aan een betere toekomst bouwen voor hun familie en kinderen. Wel zo mooi.

En wij?

Wij kunnen lekker vanuit onze luie stoel rondneuzen tussen al die kleurige, wereldse spullen. Een dienblad uit Asia, een ring uit Mexico of een iPhone Hoesje uit Indonesië. Bij ieder product lees je het unieke verhaal. Het leuke is dat je direct contact kan maken met de artisans. Zie je bijvoorbeeld een tas, maar wil je een andere kleur? Vraag of dit mogelijk is!
…..en dat allemaal zonder wereldreis.

Een mooi concept en de ideale plek voor een origineel cadeau (ook voor jezelf)!

 

Discovered Winactie!

Speciaal voor de lezers van MissThing geven wij in samenwerking met Discovered deze prachtige handgemaakte sjaal weg, gemaakt door Lokalart uit Udiapur in India. Leuk voor de lente! Wat moet je doen? Like en deel het bericht ‘Discovered’ op de Facebookpagina van MissThing en laat eventueel een reactie achter.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 3 april.

DE WINNAAR IS BEKEND!

Gefeliciteerd Anita Hubert! Ik heb je een berichtje gestuurd via Facebook.

7 reacties op Ontdek Discovered *WINACTIE*

  1. ik zou heel graag deze sjaal winnen

    sjaals zijn immers de lievelingsstukken in mijn kleerkast, ik kan geen dag zonder

    ik zit echter niet op facebook, ik hoop toch een kans te maken door deze reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *