Net zoals de mama mazzeldagen, vindt de Prénatal stickeractie twee maal per jaar plaats.

Wanneer is de Prénatal stickeractie dan precies?

 

Prénatal stickeractieDe Prénatal stickeractie heeft het afgelopen jaren in februari en in augustus plaatsgevonden. We kunnen daarom een beetje voorspellen dat de volgende Prénatal stickeractie in februari gaat plaatsvinden. De actie loopt zo’n kleine 3 weken, genoeg tijd om te shoppen dus!

Kun je niet zolang wachten? Bekijk online de actuele aabiedingen. Wil jij als eerste weten wanneer de Prénatal stickeractie van start gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt direct een mail als de datum bekend is!

 

Werkt de Prénatal stickeractie ook online in de webshop?

Gelukkig wel! Tijdens de stickeractie heeft Prénatal ook online stickers in de vorm van kortingscodes. Bij het afrekenen kun je de betreffende kortingscode SHOP20 opgeven.  Je ontvangt Korting op al het speelgoed, alle verzorgingstassen, slaapzakken, matrassen, borstkolven, badartikelen, Prénatal lingerie, Prénatal buggy’s en Prénatal positiejeans.

Ga je naar de winkel toe? Dan liggen de bonnen in de winkel/kassa en kun je ze zelf plakken op het betreffende product.

Folder Prénatal stickeractie

Pak je korting 500x500 2.0Omdat ik zelf dol ben op folders doorspitten, krijgen wij iedere zondagavond alle nieuwe folders in onze brievenbus. Hierbij zit ook altijd het foldertje van de Prénatal. Ontvang je deze niet in de brievenbus? Ook online is de folder te downloaden. Kun je alvast een beetje voorbereiden op wat komen gaat.

Heb je de Prénatal stickeractie net gemist? Niet getreurd, in maart en september vinden de mama mazzeldagen plaats. Deze deze dagen profiteer je ook volop van kortingen. Lees hier meer over de mama mazzeldagen van Prénatal.

2 reacties op Prénatal stickeractie, wanneer gaat deze weer van start?

  1. Voor zover ik weet zijn er geen komende tijd geen grote acties meer. Kijk eens op deze pagina, voor lopende acties. Mocht er binnenkort een actie komen bij Prental, dan laat ik dit meteen hier weten. Schrijf je anders in voor de nieuwsbrief en je hoort het als eerste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *