Queen Anne Kastje 2
In een eerdere post vertelde ik over het restyle project van het Queen Anne kastje. Klik hier voor een foto van het kastje. Vandaag ben ik hier verder mee aan de slag gegaan. Eerst naar de bouwmarkt geweest voor materiaal en verf. Te veel keus!! Na een uurtje gedoold en getwijfeld te hebben ben ik voor zeeblauw gegaan.

 

Vervolgens alles klaargezet in de tuin om alvast de lente op te snuiven, maar de grondverf  en terpetine zit nog steeds in me neus. Na het schuren heb ik alles in de witte primer gezet en …toen was het alweer 3 uur verder.

Een heleboel tijd dus voor nu nog weinig resultaat. Zie foto hierboven om de tussenstand te bekijken. De volgende stap is opnieuw grondverf aan te brengen en dan ook op de onder- en binnenkant van het kastje.

Eigenlijk ben ik er stiekem al een beetje ‘klaar’ mee.  Keep you posted!

Andere mensen lazen ook:

– Queen Anne kastje 3
Queen Anne kastje 1 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *